matizek001 Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Chce z kolegą kupić sobie taki sam komputer. Patrzyłem to przyklejoncyh zestawów, ale chciałem się jeszcze was dopytać. Komputer ma być tylko i wyłącznie do gier do 2500zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 (edytowane) Masz w przyklejonych więc nie po co ten temat. Mogę ci pomóc w oc tego proca. Edytowane 28 Lipca 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matizek001 Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 A w ESC dalej sami skladaja i wysyłaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Jak dasz przez "Stwórz zestaw" to złożą.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milkman Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 mi niezłożyli, wydaje mi się że brałem poprzez ,,stwórz zestaw" , jeżeli nie czujesz się pewnie to tam w zamówieniu dopisz, że chcialbyś żeby Ci złożyli albo najlepiej zadzwoń, a pozatym polecam sklep esc.pl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...