Kacper1609 Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam. Mam taki problem : wszystkie sterowniki do tej kamery są zainstalowane i wszystko co było na płytce też, komputer wykrywa kamerę i pisze ze gotowa do użycia ale w rozmowie na skype jest tylko czarny ekran. Niewiem czego to jest wina, komputer jest nowy i jeszcze na nim ta kamerka nie działała. Na starym kompie wszystko było ok. Kamera to Live! Cam Video IM (VF0350) System Windows 7 RC build 7100 Skype 4.1. Bede bardzo wdzieczny za szybką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Być może to problem po stronie 7-mki. Może czas zainstalować RTMa? Ja od jakiegoś czasu też ostro walczę z kamerką logitecha, na razie bezskutecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper1609 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 A czy jest jakieś wyjście bez zmeniania systemu ? Już instalowałem sterowniki ze strony producenta, z płyty, kilka wersji skype i dalej nic. A w programie z kamerki co powinna pokazać mi obraz pisze że kamera jest obecnie używana przez jakieś urządzenie. Ale nie mam włączonego skypa ani nic wiec niewiem co to moze byc. Moze trzeba cos w opcjach przestawić albo coś wyłączyc ? Juz kompletnie nie mam pomysłu a kamera jest mi bardzo potrzebna. Prosze o pomoc piszcie co wam przyjdzie do głowy bo może akurat coś zadziała. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper1609 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Ciągle mam informację że kamerka jest używana przez inny program. Powiedzcie mi jak mam sprawdzić przez jaki ? Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...