haski Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Mam pytanko - (szukałem ale nie bardzo znajduję to co bym chciał znaleść) - jakiego uzywacie programu bo obsługi TV-out'a coś w rodzaju TV Toola. Który wg was jest najlepszy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Nie uzywam zadnego. Do ogladania filmow uzywam ALL Player 2.0 Polski program bardzo dobry bo spoko zapuszczasz sobie film na TV a na monitorze bez przeszkod korzystasz z kompa. Poza tym program ma mnostwo opcji do ustawiania obrazu m.in. wycinania ramek. Bo do innych zastosowan wystarcza zakladki w sterownikach. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 szukałem ale nie bardzo znajduję to co bym chciał znaleśćA co Ty chcesz znaleźć? Do Radeonów nie trzeba dodatkowych programów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 przecie w sterach to jest ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...