haski Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Mam pytanko - (szukałem ale nie bardzo znajduję to co bym chciał znaleść) - jakiego uzywacie programu bo obsługi TV-out'a coś w rodzaju TV Toola. Który wg was jest najlepszy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Program który jest razem ze sterownikami 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Heh do ATi nie potrzeba czegos w rodzaju Tv Tool, wszsytko masz w sterownikach więc ja polecam choćby taki "program" jak Catalyst wersja w zależności od upodobań. P.S. Dwa razy wysałałeś ten sam post. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 jezu to nie to forum.Kurde zaraz cie opieprzą wszyscy :evil: .Kurna i jescze 2 takie same topicy :evil: .A program to standradowy ze sterami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shexbeer Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ATI Control Panel, ewentualnie możesz sobie kombinować z obrazem toolem do kart Matrox'a... a nazywa się to jakoś DivXG400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...