Skocz do zawartości
B3T0N

poszukuje MP3'jki jednej (technomaniacy lookajcie)

Rekomendowane odpowiedzi

oto tytul

kool de sac - let it go (epic club remix)

na p2p przeczesalem i znalazlem tylko z vocalem - a ja chce miec club mix bez vocalu

tak BTW: muza ta leciala w filmie VAN WILDER ;)

prooosze jak ktos to ma , to niech piknie mi na PW i najwyzej jakos mi przezuci przez gg lub na mail

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe niezle to jest - podoba mi sie - tylko trudno mi zklasyfikowac jaki to rodzaj muzyki

a ode mnie - dla kazdego muza ktora gniecie doslownie - zajebiste fazki mozna miec przy niej :D

http://members.lycos.co.uk/b3t0n

szukajcie w glownym folderze pliku

08-AudioTrack 08.rar

UPDATE :oops: :oops: :oops:

powalilo mi sie i nie dalem tego co trzeba - poczekajcie i szukajcie pozniej na moim koncie

09-AudioTrack 09.rar :oops: :oops: :oops:

soooory :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Satysfaction :) - 1 raz usłyszałem ten kawałek na imprezie z udziałem Westbam'a (26.04.2003 w Chorzowskiej Piramidzie - oj działo się :D) i bardzo przypadłmi do gustu :)

Jak go nie będzie na tegorocznym LP to zabije Dr.Motte :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha - do moderow i adminow - te mp3 sa legalne bo sa zgrywane z imprezy z klubu wroclawskiego - sa to dj mix'y - wiec zebym czasem owoca nie dostal ze szerze piractwo :wink:

co do muzy - moze jest w niej duza monotonia , ale jak sie da na full wieze lub wzmachol , to zajebiscie sie tego slucha ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niemoge jest po 22:00 a ja napierdalam z glosinkow ten track 9:D ale wkrętka!

hehe mowilem :D - mam jeszcze pare takich utworow ale ze wrzuceniem bedzie nie lada klopot bo mam modem , ale postaram sie powrzucac jutrocos jeszcze na konnto :D

milego łub łub łub

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi