B3T0N Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 oto tytul kool de sac - let it go (epic club remix) na p2p przeczesalem i znalazlem tylko z vocalem - a ja chce miec club mix bez vocalu tak BTW: muza ta leciala w filmie VAN WILDER ;) prooosze jak ktos to ma , to niech piknie mi na PW i najwyzej jakos mi przezuci przez gg lub na mail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 A niechcesz moze Benny Benassi - Satysfaction? Wg. mnie bije wszystko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 jak mowisz ze miazdzy to wrzuc gdzies na serva , albo zeslij na b3t0n@wp.pl odwdziecze sie takze czyms dobrym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Mam nadzieje, ze uda mi się go przesłać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Zupelnie inny rodzaj musyki. Dla mnie bije wszystko Space Invaders - Hatiras lub w mixe J Magica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ok wysłałem - czekam na opinie no i ew. jakiś pliczek :D (byle nie z virem :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 hehehe niezle to jest - podoba mi sie - tylko trudno mi zklasyfikowac jaki to rodzaj muzyki a ode mnie - dla kazdego muza ktora gniecie doslownie - zajebiste fazki mozna miec przy niej :D http://members.lycos.co.uk/b3t0n szukajcie w glownym folderze pliku 08-AudioTrack 08.rar UPDATE :oops: :oops: :oops: powalilo mi sie i nie dalem tego co trzeba - poczekajcie i szukajcie pozniej na moim koncie 09-AudioTrack 09.rar :oops: :oops: :oops: soooory :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Satysfaction :) - 1 raz usłyszałem ten kawałek na imprezie z udziałem Westbam'a (26.04.2003 w Chorzowskiej Piramidzie - oj działo się :D) i bardzo przypadłmi do gustu :) Jak go nie będzie na tegorocznym LP to zabije Dr.Motte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 ok drugi - ten prawidlowy plik sie juz zaladowal - jest pod nazwa 09-audio track 09.rar - zapraszam do zasysu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 aha - do moderow i adminow - te mp3 sa legalne bo sa zgrywane z imprezy z klubu wroclawskiego - sa to dj mix'y - wiec zebym czasem owoca nie dostal ze szerze piractwo :wink: co do muzy - moze jest w niej duza monotonia , ale jak sie da na full wieze lub wzmachol , to zajebiscie sie tego slucha ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 W domku nawet najbardziej nielubiane kawałki (techno i moze coś innego) w klubie zawsze się spodobają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Beton ten track 9 jest zajebisty masz jescze jakies??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ja niemoge jest po 22:00 a ja napierdalam z glosinkow ten track 9:D ale wkrętka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ja niemoge jest po 22:00 a ja napierdalam z glosinkow ten track 9:D ale wkrętka! hehe mowilem :D - mam jeszcze pare takich utworow ale ze wrzuceniem bedzie nie lada klopot bo mam modem , ale postaram sie powrzucac jutrocos jeszcze na konnto :D milego łub łub łub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 BRAVO QRDE DLA BETONA!!! Aha aha aha.......aha...aha ale mi ta nuta weszla!!!! Prawie 24:) troszke cieszej ale muza nadal daje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 zaraz jeszcze dorzuce jakas muze z tego clubu ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 No czekam i czekam... w tym czasie polecam Dj Wicek - Que Sera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 B3T0N jak zrobiles taka fajna liste plikow i katalogow co masz na serwerze ?? myslalem ze pokauje tak jak nie ma pliku index.xxx ale pokazuje sie wtedy cos takiego http://members.lycos.co.uk/wilczek69/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...