Skocz do zawartości
aftershocK

Lcd O Wymiarach +/- 11cmx18cm - Gdzie Szukać?

Rekomendowane odpowiedzi

brakuje mi w samochodzie GPS-u i internetu. Wpadłem na pomysł by wmontowć sobie komputer do samochodu. Jednostke centralną mam, (umieszcze w kole zapasowym) mysz - na pewno trackball , klawiatura jakas bezprzewodowa, gps na usb mam kupiony z allegro (tata do laptopa kiedys potrzebował), no i najwiekszy problem monitor. Wymagania są nie małe bo potrzebuje coś o maksymalnych wymiarach 12x19 cm (no i jakas w miare sensowna rozdzielczość), tyle mam miejsca po wymontowaniu panelu pokazującego temperature i godzine. Jesli ktos by sie chcial uczepić to mam przetwornik samochodowy 12 na 230V i obsluguje max 350W zapotrzebowania prądowe komputera wyceniam na 150W, slaby sprzet GF4 dysk 10GB bez dvd, athlon XP 512ram. o wentylacji bede myslal pozniej. umieszczenie kabli tez mam rozpracowane. moze byc sama matryca ale przynajmniej jakies wskazówki jak to podłączyć [schemat elektroniczny etc. bede chodzil po serwisach RTV czy mi zrobią :P ]

aa no i chyba najwazniejsze. z tym wyswietlaczem/lcd/matrycą chciałbym sie zamknac w 200 zł

wielkie dzieki za pomoc :) pochwale sie efektem jak skoncze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie coś może Cię zainteresuje. Co prawda nowość, więc i cena większa, ale nie jest to chyba pierwszy model na rynku.

Klik!

----------

Dodatkowo różne modele sa dostępne na allegro, może coś sobie przypasujesz. Klik!

Edytowane przez toms83

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/item676100819_art_lcd_48...arta_video.html

http://allegro.pl/item676100580_art_lcd_32...l_ntsc_12v.html

mozecie przybliżyć sposób w jaki mógłbym to podłączyć ? dysponuje karta telewizyjna

Edytowane przez aftershocK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi