aftershocK Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 brakuje mi w samochodzie GPS-u i internetu. Wpadłem na pomysł by wmontowć sobie komputer do samochodu. Jednostke centralną mam, (umieszcze w kole zapasowym) mysz - na pewno trackball , klawiatura jakas bezprzewodowa, gps na usb mam kupiony z allegro (tata do laptopa kiedys potrzebował), no i najwiekszy problem monitor. Wymagania są nie małe bo potrzebuje coś o maksymalnych wymiarach 12x19 cm (no i jakas w miare sensowna rozdzielczość), tyle mam miejsca po wymontowaniu panelu pokazującego temperature i godzine. Jesli ktos by sie chcial uczepić to mam przetwornik samochodowy 12 na 230V i obsluguje max 350W zapotrzebowania prądowe komputera wyceniam na 150W, slaby sprzet GF4 dysk 10GB bez dvd, athlon XP 512ram. o wentylacji bede myslal pozniej. umieszczenie kabli tez mam rozpracowane. moze byc sama matryca ale przynajmniej jakies wskazówki jak to podłączyć [schemat elektroniczny etc. bede chodzil po serwisach RTV czy mi zrobią :P ] aa no i chyba najwazniejsze. z tym wyswietlaczem/lcd/matrycą chciałbym sie zamknac w 200 zł wielkie dzieki za pomoc :) pochwale sie efektem jak skoncze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 (edytowane) Takie coś może Cię zainteresuje. Co prawda nowość, więc i cena większa, ale nie jest to chyba pierwszy model na rynku. Klik! ---------- Dodatkowo różne modele sa dostępne na allegro, może coś sobie przypasujesz. Klik! Edytowane 29 Lipca 2009 przez toms83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Może coś takiego: KLYK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 (edytowane) http://allegro.pl/item676100819_art_lcd_48...arta_video.html http://allegro.pl/item676100580_art_lcd_32...l_ntsc_12v.html mozecie przybliżyć sposób w jaki mógłbym to podłączyć ? dysponuje karta telewizyjna Edytowane 29 Lipca 2009 przez aftershocK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 nikt sie nie orientuje w sposobie podłączenia tego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 nikt sie nie orientuje w sposobie podłączenia tego ?Napisz do tych kolesi z allegro powinni pomoc. Są całkiem spoko byłem u nich w centrali pogadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...