MakaVel! Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ... gdzie znajde płyte ECS L7S7A2 nie chce kupować w sklepie wysyłkowym chyba że naprawde w ostateczności.Jeżeli znacie jakieś sklepiki w Łodzi to podajcie mi adres www jak maja,albo nr tel co kolwiek może jakis sklep może sprowadzić tą płyte obojętnie byle w Łodzi :). P.S Szukałem w wyszukiwarce nic nie znalazłem w wątku o ECS l7s7a2 też pytałęm nikt nie odpowiedział.(może nie zauważli ;-) ) P.S 2 Ile dostane za ECS k7s5a + 256 dimm 133 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Cytat ... gdzie znajde płyte ECS L7S7A2 nie chce kupować w sklepie wysyłkowym chyba że naprawde w ostateczności.Jeżeli znacie jakieś sklepiki w Łodzi to podajcie mi adres www jak maja,albo nr tel co kolwiek może jakis sklep może sprowadzić tą płyte obojętnie byle w Łodzi :). Nie chcę Cię rozczarować - ale w Łodzi ciężko o tą płytę ... W zasadzie w żadnym skepie jej nie widziałem :( Co do sprowadzenia - chyba najtaniej wyjdzie z : http://www.bizneslink.pl/ Login: astdemo_dd Hasło: astdemo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Ja kupowałem u Krzyśka Spoko gość, uczciwy, solidny, nie ściemnia, realizuje zamówienia szybko. telefony (22) 844 71 12 tel. 501 615 758/ 501 615 759 emalia dh@ast.neostrada.pl Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Nie wiem czy ci sprowadza taka płyte ale sprobuj www.lucky-star.com.pl www.idealpc.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 mój kumpel kupił www.lucky-star.com.pl te płyte (jak sie nie myle chodzi o kt 400) jakieś 3 tygodnie temu cena chyba 288zł a jesli chodzi o wysyłke polecam www.polbras.pl i www.popland.pl ale w tym drugim droga przesyłka 25 kurier (tylko) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Cytat mój kumpel kupił www.lucky-star.com.pl te płyte (jak sie nie myle chodzi o kt 400) jakieś 3 tygodnie temu cena chyba 288zł a jesli chodzi o wysyłke polecam www.polbras.pl i www.popland.pl ale w tym drugim droga przesyłka 25 kurier (tylko)Pomylileś się ta karta nie jest na kt tylko na sisie. Ogólnie sklepy komputerowe w łodzi to porażka .Dopiero od 2 tygodni można dostać Epoxa na nforcie. :wink: bez większego szukania Czyli tą płytę będzie można dostać za pół roku(ECS) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ja kupuje w firmie RODEX tel:6747869 a 8rda+ kupilem u nich dwa miesiące temu...ja kupuje w firmie RODEX tel:6747869 a 8rda+ kupilem u nich dwa miesiące temu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 sorry miałes racje pomyliło mi sie z Płyta ECS L7VTA VIA KT400/AGPx8/Lan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 to ja sie zapytam gdzie we wrocu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Cytat ... gdzie znajde płyte ECS L7S7A2 w Łodzi :). W Infoglobie (trzeba zamówić (polecam przez net z odbiorem osobistym), cena 272zł :) Polecam rozmawiać z : januszw@40infoglob.pl (zamawiałem u tego gościa proca i nawet serię mi podał jakiego mieli ;)) Aha - realizacja z dnia na dzień :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...