Skocz do zawartości
MakaVel!

Znacie jakeiś sklepy w Łodzi ...

Rekomendowane odpowiedzi

... gdzie znajde płyte ECS L7S7A2 nie chce kupować w sklepie wysyłkowym chyba że naprawde w ostateczności.Jeżeli znacie jakieś sklepiki w Łodzi to podajcie mi adres www jak maja,albo nr tel co kolwiek może jakis sklep może sprowadzić tą płyte obojętnie byle w Łodzi :).

P.S

Szukałem w wyszukiwarce nic nie znalazłem w wątku o ECS l7s7a2 też pytałęm nikt nie odpowiedział.(może nie zauważli ;-) )

P.S 2

Ile dostane za ECS k7s5a + 256 dimm 133 :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

... gdzie znajde płyte ECS L7S7A2 nie chce kupować w sklepie wysyłkowym chyba że naprawde w ostateczności.Jeżeli znacie jakieś sklepiki w Łodzi to podajcie mi adres www jak maja,albo nr tel co kolwiek może jakis sklep może sprowadzić tą płyte obojętnie byle w Łodzi :).

Nie chcę Cię rozczarować - ale w Łodzi ciężko o tą płytę ...

W zasadzie w żadnym skepie jej nie widziałem :(

Co do sprowadzenia - chyba najtaniej wyjdzie z :

http://www.bizneslink.pl/

Login: astdemo_dd

Hasło: astdemo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupowałem u Krzyśka

Spoko gość, uczciwy, solidny, nie ściemnia, realizuje zamówienia szybko.

telefony (22) 844 71 12

tel. 501 615 758/ 501 615 759

emalia

dh@ast.neostrada.pl

Polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój kumpel kupił www.lucky-star.com.pl te płyte (jak sie nie myle chodzi o kt 400) jakieś 3 tygodnie temu cena chyba 288zł a jesli chodzi o wysyłke polecam www.polbras.pl i www.popland.pl ale w tym drugim droga przesyłka 25 kurier (tylko)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

mój kumpel kupił www.lucky-star.com.pl te płyte (jak sie nie myle chodzi o kt 400) jakieś 3 tygodnie temu cena chyba 288zł a jesli chodzi o wysyłke polecam www.polbras.pl i www.popland.pl ale w tym drugim droga przesyłka 25 kurier (tylko)

Pomylileś się ta karta nie jest na kt tylko na sisie.

Ogólnie sklepy komputerowe w łodzi to porażka .Dopiero od 2 tygodni można dostać Epoxa na nforcie. :wink: bez większego szukania

Czyli tą płytę będzie można dostać za pół roku(ECS)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

... gdzie znajde płyte ECS L7S7A2 w Łodzi :).

W Infoglobie (trzeba zamówić (polecam przez net z odbiorem osobistym), cena 272zł :) Polecam rozmawiać z : januszw@40infoglob.pl (zamawiałem u tego gościa proca i nawet serię mi podał jakiego mieli ;))

Aha - realizacja z dnia na dzień :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...