rozpruwacz Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Obecnie dla AMD jedyną wydajną platformą jest ta oparta na VIA . Nie ma tu dużego wyboru. Wiemy doskonale że te patche ciągle ulegają modyfikacji. I teraz małe pytańko : Czy należy te patche zmieniać co pewien czas by komp działął jak należy , cz można raz zainstalować po kupnie sprzętu i więcej się nie przejmować , że jakaś nowa gierka będzie sie ścinać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 moj znajomek ma system na Durniu 600@1000 z paczka VIA pochodzaca sprzed 1,5 roku. Sama winda ma rok i...dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Raczej problemow nie bedzie ale nowsza Via4in1 zwykle daje jakis tam przyrost predkosci, pozatym instalacja tego to sa sekundy (+oczywiscie trzeba sciagnac). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozpruwacz Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 No właśnie trzeba ściągać , a dla kogoś bez dostępu do netu jest to problem. Poza tym aby zainstalować nowego paka trzeba najpierw umieć wyrzucić starego , a z tym laicy mają problem . Wiem można zainstalowć nowego na starego , ale to jest per primum ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Rozpruwacz, oczym Ty piszesz? Ja instaluję nowego ez wyrzucania starego, pliki się przeciez podmienią. Ale i tak zrobiłem to chyba góra 5 razy. Wszystkie upgrady sterów robię po okresowym odsyfianiu komputera (format c: oraz setup) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Nie wspominam, ze via 4in1 jest chyba na kazdej plycie dolaczanej do mobo - nawet do mojego ECS K7VZA REV 1.0 byla dolaczona ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozpruwacz Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Z tym podmienianiem plików to tak chyba nie do końca , ale muszę to jeszcze sprawdzić i się skonsultować . Wiem że do każdej płytki dołączone są stery, ale czy te stery również dobrze będą funkcionować po 2 latach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 No właśnie trzeba ściągać , a dla kogoś bez dostępu do netu jest to problem. Poza tym aby zainstalować nowego paka trzeba najpierw umieć wyrzucić starego , a z tym laicy mają problem . Wiem można zainstalowć nowego na starego , ale to jest per primum ! Mysle ze nie jest problemem skorzystac z INetCafe raz na miesiac i sciagnac nowe sterowniki do wszelkiego sprzetu jaki sie ma. Pozatym zawsze ma sie kogos znajomego z netem. A co do instalacji, nie ma problemu zeby instalowac na starsza wersje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s|erdol Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 mozesz je uaktualniac ale nie musisz rozpruwaczu :) :) :) , poza tym po instalacji nowszej wersji 4in1 wszystkie stare pliki sa nadpisywane. te z plytek do mobo dzialaja, ale nikt ci nie zagwarantuje ze beda ok gdy zainstalujesz jakas przyszlosciowa grafike/muzyke/etc. pozdro :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 zasadniczo to jak wszystko działa to nie ma sensu wgrywać nowych 4in1, a poza tym zauważyliście może że ostatnio Viapacki wychodzą coraz rzadziej? Pewnie dlatego że są już bardzo dopracowane i nie trzeba ich poprawiać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...