aniewiem Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Z racji że moja karta powoli staje się antykiem, mam zamiar kupić jakąś nową. Mam już coś na oku ale nie będę niczego sugerować, prosił bym o jakieś sugestie. Oto parametry mojego peceta: Płyta: Gigabyte GA-P35-DS4 Procek: Intel Core 2 Quad Q6600 Obecna karta: Gigabyte GF 8600GT RAM: 2x Twister 2GB/800 (2x1GB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Jaki zasilacz i ile kasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewiem Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zasilacz akurat mam ciach!iany, nie chce mi się sprawdzać jaki po prostu "zasilacz firmy zasilacz". A budżet to może do 500zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 (edytowane) hd4830/hd4850 + nowy zasilacz. Tylko kup zasilacz dobrej firmy. Edytowane 3 Sierpnia 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewiem Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Aha a może mi ktoś wyjaśnić jak to jest z tymi płytami głównymi...a mianowicie czy np. na mojej da się założyć RAM DDR3, Intel i7, kartę z DDR3... zielony w tym jestem. Może ktoś potrafi to jakoś przejrzyście wytłumaczyć. Z góry dziex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...