bbc20000 Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 W Niedziele 27 kwietnia, 2003 o godzinie 14:53 EST, KAZAA przekroczyla recordowa ilosc 1 biliona (dowladnie 1,209,896,581 ) plikow dostepnych na swoim networku. :twisted: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Wazniejsza od ilosci jest jakosc plikow, a o nia w Kazie czesto trudno. Dlatego wole eMule. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 jak dla mnie to jest lekko ponad miliard a nie bilion ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 jak dla mnie to jest lekko ponad miliard a nie bilion ;]ale niektorzy zyja w panstwach gdzie obowiazuja miary angielskie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Czasem jak patrze to jest 900 milionow - 1,0x miliarda wiec nie wiem czym sie tak jarasz ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 jak dla mnie to jest lekko ponad miliard a nie bilion ;]ale niektorzy zyja w panstwach gdzie obowiazuja miary angielskie :Pfakt ;] nie zwrocilem uwagi na miasto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 W krajach anglosaskich przedrostki maja inne znaczenie. W polsce milird oznacza to samo co bilion w USA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 W krajach anglosaskich przedrostki maja inne znaczenie. W polsce milird oznacza to samo co bilion w USA. az tak tepy to nie jestem nie spojrzalem na miejscowosc po prostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 970,581,319 jak teraz spojzalem:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...