alvin Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 czesc, mam pytanie - ten cooler obsluguje core i7 lga 1366, czy mozna sie spodziewac ze wejdzie rowniez na core i5/i3? pytam, bo chce zmienic chlodzenie i nie wiem czy warto doplacic do mugena bo sie przyda na dluzej czy lepiej wziąć pentagrama bo i tak przy wymianie bedzie bezuzyteczny (np na core i3 w przyszlosci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio1185 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Mugen II do LGA775 i do LGA1366 ma jeden i ten sam zestaw montażowy - uważam za bardzo prawdopodobne, że i do 1155/1156 się on przyda. Gdyby jednak tak nie było, Scythe zwykle udostępnia w sprzedaży zestawy do montowania swoich radiatorów na nowych podstawkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricco Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Jak sie i5/i3 pojawią to Scythe pewnie wypuści pod nie tzw. Scythe Stabilizery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 tego nie wiedzialem, dzieki za pomoc - mozna brac bezpiecznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Sorki za odgrzewanie kotleta ale przesiadłem się z 775 na 1155 i szlag mnie trafił przy Mugenie 2. Zamówiłem w Scythe zestaw montażowy (w Polsce jakoś nikt nie miał już w sprzedaży), przyszło, montuję, skręcam wszystko i [gluteus maximus] - 1mm luzu conajmniej został a całość skręcona na maksa. Backplate założony poprawnie (nowy dostałem z dużą dziurą by backplate z płyty się zmieścił). płyta: Gigabyte P67X-UD3-B3 proc: i7-2600K U mnie pamięci mieszczą się pod wiatrakiem - ale włożyć je trzeba zanim wiatrak się zamontuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...