adixtra Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Mam taki router jakw temacie. Czy kabel doprowadony do domu(z internetem) mam podłączyć do portu WAN, bo teraz mam podłączony kabel z internetem do portu 1,natomiast komputery do portów 2 i 3.Wszystko działa,ale chę się upewnć czy jest to prawidłowe podłączenie. Pozdro i dzięki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Teraz działa tylko switch. Jak ma działać jako ruter to wpinasz w WAN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adixtra Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) a co byłoby wydajniejsze?? Podłączyłem kabel do portu WAN,niestety znika wtedy internet.Strony się nie wczytują.W konfiguracji WAN mam ustawione dynamiczne ip,ale pokazuje wszędzie same 0.Gdy dziąła jako switch wszystko jest ok.Co może być przyczyną?? Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez adixtra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...