proziomek Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam mam problem mam 2 kompy : -pierwszy do neta -drugi do gier I na tym drugim jak włączam go to wyskakuje taki koleś ten od ASROCKA potem czarne tlo i wszystko o kompie jaki proc,ile ramu,dysk,napęd itp... ale żeby wejśc do windy muszę nacisnąć klawisz F1 jak to zrobić żeby komp się sam wbijał do windowsa a nie że muszę nacisnąć klawisz ??? Płyta ASROCK A770DE !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Gorzej z działem nie mogłeś trafić? Pogadaj z tym kolesiem od Asrocka aby naciskał F1 za ciebie. Nad info o naciśnięciu F1 jest na bank infomracja o błędzie który zatrzymuje uruchamianie komputera. Przeczytaj ten błąd i będziesz wiedział co zrobić. Jedna z opcji to komunikat o braku flopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Powiem tak styl napisania 1 posta to styl 13 latka .... Wyłacz w biosie obsługe dyskietki.... ( masz info o Halt error wiec albo brakuje mu FDD albo wyłac logo to sie dowiesz... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...