domin1k Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 kOMPUTER SIĘ NIE WŁANCZAŁ WYMIENIONO ZASILACZ. <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> SIE ALE NA MONITORZE WYSKAKUJE HASŁO O BRAKU SYGNAŁU. STARY ZASILACZ MIAŁ WYJSCIE TYLKO NA KOMPA, NOWY NA KOMPA I ZASILANIE MONITORA. KARTA GRAFICZNA JEST W PORZADKU. W CZYM PROBLEM POMOCY. DZIEKI. :oops: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 to czy zasilanie doprowadzisz z zasilacza czy osobnego kabla niema zadnego znaczenia - wyglada na to ze sygnal z graficznej niedociera do monitora - powod cos z monitorem cos z grafa albo kablem - posprawdzaj wtyczki podociskj wszystko - i grafe do plyty ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 W uszkodzonym kablu sygnalowym, lub jego zlym podlaczeniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin1k Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 KARTA JEST WPORZADKU SPRAWDZALEM DWIE JEST DOCISNIETA KABEL WPORZO BO SPRAWDZALEM TEZ DWA RÓZNE I DALEJ NIC TO NA PEWNO NIE WINA ZASILACZA JEST SLABSZY NIZ POPRZEDNI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 jest tez taka mozliwosc - sprobuj od kogos pozyczyc inny zasilac mocniejszy - mozliwe ze daje na tyle slabe napiecie ze grafa nieciagnie :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoo Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 a kompa masz sprawnego ?? znaczy plyta, proc itd sa na 100% ok? u mnie "NO SIGNAL" bywalo w roznych sytuacjach np: proc wysiadl -NO SIGNAL plyta padla - NO SIGNAL pamiec niedocisnieta :) -NO SIGNAL mowisz ze komp Ci sie nie włączał i wymienili Ci zasiłke a sprawdzili calą resztę??? czasem przy awarii zasilki pada pare innych czesci :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 u mnie jak spaliłem i urkruszyłem proca tak wyskakiwało a myślałem że radek mi sie spalił :D sprawdx proca i wogóle wszytko inne z pamięcią procem i płytą na czele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 brak sygnalu miedzy monitorem a grafa: 1.uszkodzony kabel 2.uszkodzona grafa(sprawdz u kumpla) 3.uszkodzony monitor(sprawdz u kumpla) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...