L€€_$HY Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Witam! Przez przypadek maznąłem sobie ostatnio płytke Athlona pastą termoprzewodzącą. To świństwo jest cholernie przylepne :) Próbowałem wyczyścić denaturatem, ale i tak na tej brązaowawej ceramicznej(?) płytce zostały srebrne ślady. Proc wprawdzie chodzi bez problemów, ale trochę dziwnie wygląda :roll: Ma ktos może pomysł jak to jeszcze można skutecznie wyczyścić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Spróbuj takiej opcji palec+mydlo+troche wody i wytrzyj później proca do sucha.:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Sprubuj zmywaczem do paznikci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicek Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Ja swojego Durona potraktowałem starą szczoteczką do zębów + płyn do naczyń + woda i na końcu suszarką do włosów. Wyglądał po tym zabiegu jak nowy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Ja używam w firmie do tego środka do odklejania stikerów. Nazywa się Labelclene firmyAF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 pomyszkuj na www.dzikie.prv.pl tam jest art. Procesory sa jak koty :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Benzyna ekstrakcyjna, slicznie zmywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 po co tak kombinować wystarczy stara sczoteczka do zebów i mydeło - "pacznie jak sie fajnie pieni" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 po co tak kombinować wystarczy stara sczoteczka do zebów i mydeło - "pacznie jak sie fajnie pieni" ;) I kto tu kombinuje ? Benzyna to zmywasz momentalnie i do czysta, zero sladow po starej pascie. Jest tak na 100%, wiem bo dzis znowu czyscilem procka ze starej AS II, przed zalozeniem bloku. Pochwale sie ze zalozylem w koncu WC !!! (i dziala, o dziwo :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Ja używam rozpuszczalnika, który się zwie "rozcieńczalnik uniwerslany" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Ja wojego duraka czyściłem szczoteczka do zębów i mydłem w płynie wygląda jak nówka. 8) :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Ja używam rozpuszczalnika, który się zwie "rozcieńczalnik uniwerslany" Rozcienczalniki (99%) maja ta wade , ze zawieraja nafte, w zwiazku z tym sa lekko (niektore nawet bardzo) tluste. Benzyna ekstrakcyjna (do kupienia w kazdym markecie i sklepie z farbami) jest sucha. Nie pozostawia zadnych sladow, zaciekow tlustych, ani nic z tych rzeczy, ona jakby wyjalawia przemywana rzecz i doskonale zmywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Dzieki wszystkim za rady! Zaczne od prob ze szczotka i mydlem, bo nie chce mi sie leciec po benzyne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...