Dutch Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witam, otóż zakupiłem sobie NOCTUA NH-U12P LGA 1366 i jakież było me zdziwienie jak dostałem wersje na socket 775. No nic myślę sobie..pomyłki się zdarzają. Piszę do sklepu, ok proszę odesłać na nasz koszt. No to ja biegnę na poczte i mówię że mam paczkę i muszę ją wysłać na koszt osoby która do mnie ją przysłała. No to Pani mówi że najlepiej za pobraniem. No i wysłałem. 21, 50 zł...\ Piszę zadowolony do sklepu że już paczka do nich jedzie i że koszt wysyłki to 21,50 a oni że: " My nie odbieramy paczek za pobraniem - zgodnie z regulaminem" No i zonk....to jak ja mam wysłać tą paczkę???Doradźcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) Zapytaj sklep? Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez blasphemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dutch Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) Zapytaj sklep? Zapytałem i czekam na odpowiedź...ale jak inaczej można odesłać przedmiot na czyjś koszt? Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez Dutch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 kurierem na koszt odbiorcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...