green0991 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Witam. Mam problem: chcę kupić laptopa, a nie mam o komputerach zielonego pojęcia. Tzn... o ich parametrach. Potrzebuję go na studia, do pisania i przeglądania internetu, żadnych gier, czasem może jakiś film. Pytałam w sklepach, w każdym zachwalają inną markę, a ja mam totalny mętlik. Im niższa cena tym lepiej. max maxów 2500zł. dziękuję za pomoc :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Wysil się trochę i przejrzyj poniższe tematy, użyj opcji szukaj, masz tyle informacji i jest z czego wybierać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green0991 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 spoko. sorry za zamieszanie. i dzięki za "odpowiedź". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...