Arni Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 (edytowane) Żeby za dużo nie czarować od razu link do fotek: >>kliknij mnie<< Najbliższe zmiany/plany: * mobo za ~2-3 dni wleci Maximus II Formula * opleść resztę kabli * włożyć zaślepkę przy gpu - mam ale zapomnę zawsze jej wsadzić jak otwieram skrzynkę :lol: * siakiś kulant bo demineralka długo nie pociągnie - pewnie będzie coś pod kolor oplotu- jakiś primoczil or something * rajd 0 [hdd + sqd] * kupić zaślepkę na front Konfig: q6600 98gtx 4gb ramca 320hj strider 700 liliana v1100 Wc: * bloki ek * ddc * xspc top * węże masterklechy 10/16 * złączki BP [kątówki, 13/16] * choinki z angeli NK13 [polecam!] * swifty mcres * kultek 320 [ w szafie czeka jeszcze 220 :D -znajdę miejsce będzie gdzieś] Buda: Liliana przeszła drobne modyfikacje polegające na dostosowaniu jej do wc. Koszyki na hdd i ścianka od psu w piwnicy wyleciały. Miejscami też miała miesjce polerka. Na topie został wycięty otwór na chłodnice z grillem. Na tacce od mobo jest też dziurka :P Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Wygląda gites, trzeba tylko kable ew w jakies wiazki porobic, troche ich pochowac (np. sata), reza zamocowac, pompke wyprostowac. Reszta + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Przede wszystkim pompka i rezerwuar... Wiem, że po zamknięciu boku pewnie nie widać co jest w piwnicy, ale widać tu na zdjęciach :P Popraw, zamontuj, wyprostuj please :) Coraz bardziej zaczynają mi sie podobać projekty z bezbarwną cieczą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR5 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Generalnie ładnie to wyszło - jednak pompka i rez faktycznie bije po oczach - tak to plusik mi się podoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zapomniałem napisać że wyląduje tam swif rev2 więc problem będzie rozwiązany a kable na razie nie chowam bo na dniach - najprawdopodobniej jutro będzie nowe, normalne mobo. Btw wyszlifowałem i wypolerowałem na lustro sqd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Te masterkleery są w wersji uv czy nie-uv? Od nowości były takie zamglone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 http://www.angela.pl/p5203,masterkleer-10-...ezroczysty.html To są te a czy zamglone są ? Raczej nie, na focie tak wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Gdybyś dał budę do galwanizacji na czarno... Byłby cud nad cudy :) Myślałeś nad poprowadzeniem węża nad kartą graficzną? Mniej by się plątały, moim zdaniem. POZACISKAJ WĘŻE! Na 16 nieciekawie to wygląda ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 POZACISKAJ WĘŻE! Na 16 nieciekawie to wygląda ;>że hę? Gdybyś dał budę do galwanizacji na czarno... Byłby cud nad cudy icon_smile3.gif Myślałeś nad poprowadzeniem węża nad kartą graficzną? Mniej by się plątały, moim zdaniem.Kolor czarny już przerabiałem i za dużo kurzu w środku widać, poza tym zbyt oklepany kolor :P polerowane aluminium ftw! Węże mają luz i się nie plątają a jak przyjdzie nbmax to będzie git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 No albo ślepy jestem, albo ten wąż zaraz ci zaleje całą budę: http://galeriawc.pl/Arni/Lian%20Li%20V1100...%20%2816%29.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Nie ma takiej opcji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Arni gratz - fajny ukladzik. Troszke jeszcze wymaga roboty, ale mimo to jest ok. Mam pytanko czy sprawdzales moze w swietle UV tego masterkleera - bo ciekawi mnie czy jest uv czy nie. Jakbys mogl zarzucic fotka, bylbym bardzo wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ale alu felgi masz wypasione :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) @Malik postaram się sprawdzić ale to wieczorem bo teraz za dużo nie będzie widać a do szaletu z kompem nie będę chodził :D @Racuch no raczej :P Front szlifowany szlifierką taśmową - efekt szczotkowania potem polerka szlifierką oscylacyjną z filcem + automaxem Foty sqd w folderze Edyta: Zgubiłem gdzieś katode uv :( znalazłem jednak niebieską i wychodzi na to że masterklecha jedank troche reaguje na światło więc pewnie jest uv aktif btw jeżeli jest w okolicy jakaś fajna osiemnastka postadająca katode uv i chce trochę się pod.kręcić to zapraszam. MAXIMUS II FORMULA już siedzi w Lilianie Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 btw jeżeli jest w okolicy jakaś fajna osiemnastka postadająca katode uv i chce trochę się pod.kręcić to zapraszam. Czemu lamo nie pisałeś ? Znajdę chwilke czasu w weekend to podlecę, oczywiście uprzedzę wczesniej żebyś uszykował śrubokręt do krencenia... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) Bo masz Wacka i prokurator jeszcze będzie mnie ścigał :lol: /eot :P update 20.08.2009 klick me Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocza Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) * złączki BP [kątówki, 13/16] Widze ze na wezu 10/16 nie masz złaczek dokreconych do konca, dobrze sie trzyma waz na zlaczkach? Orientujesz sie jak bedzie wygladać sprawa na wezu Tygon 11,2/15,9mm uda sie dokrecic do konca? Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez czocza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Seba ma tygon 11,2/15.9 na bitsach 13/16 u mnie masterklecha po 2. złączce wywołał poważne pęcherze na palcach ale teraz to mogę się powiesić na nich i prędzej wąż pęknie niż wąż się zsunie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 A kulanta jak niebyło tak niema... blado :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 będzie jak będzie blok na nb bo zamówienia do samego płynu sensu nie ma kilka fotek kabelków http://galeriawc.pl/Arni/Lian%20Li%20V1100...20II%20Formula/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Gites, jaki kolor płynu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Chyba czerwony :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 To Ty niewiesz czerwony jest już pasee lub fuaaje :wink: przynajmniej w nowych WC. Zmieniaj oploty na różowe :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 to Noiseblocker troche nie spasi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Noiseblocker pójdzie na front a na tył najprawdopodobniej NB frame ale jeszcze myślę nad tym. Podświetleniem będą panele diodowe koloru białego ofc :P Oplotów nie zmieniam już mają kilka miesięcy i nic się z nimi nie dzieje a kosztowały grosze [mówię tu o oplotach na kablach atx] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Chodziło mi o to żeby nie były czerwone, byś pokombinował może z innym kolorem. Czarne są jaknajbardziej ok. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Czerwone imo pasują do wstawek na mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Masz tez białe i niebieskie... błyśnij :wink: BTW W złączkach zostaje misz-masz czy kóres wymieniasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Misz-masz czy ja wiem raczej harmonia :P bitsy pozostają tylko na blokach reszta choinki a jak dojdzie jeszcze jeden blok to także na bitsach,myślę też nad zmianą reza ale nie wiem jak to wyjdzie... co do płynu są koncepcje ale red chyba najbardziej pasuje :huh: http://galeriawc.pl/Arni/jakikolorplynu/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) Ze wzgledu na kolor oplotow wybor moim zdaniem pozostaje miedzy czarnym i czerwonym..........i osobiscie sklaniam sie do tego pierwszego :) Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...