Gość KOzi]K[ Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam, już nie długo będę posiadaczem gtx 260 i mam pytanie jak to zwodować?. W coolingu nie ma zestawu full cover dla tej grafiki no bo niby skąd mieli by mieć;p. Doradzają mi MNP Prison Pro V2 GPU-R NK12. Rozumiem że dzięki temu mam załatwioną sprawę rdzenia. Ale jak schłodzić pamięci i chip z przedniej części karty?. No i może jeszcze o czymś jeszcze zapomniałem?:). Proszę o porady. Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez KOzi]K[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 wyślij tą płytkę co ma osłaniać ram i sekcję do np maniakalnego i niech zrobi na wzór tego coś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 interesujące... zaraz zapytam ile za to wybulę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 wyślij tą płytkę co ma osłaniać ram i sekcję do np maniakalnego i niech zrobi na wzór tego coś takiego. taniej podesłac grafe i zrobić fulla ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) akurat pw pisałem jak się to pojawiło:D. najprawdopodobniej jak na razie sprawa zakończy się na WaterCube GT3 (50x50x47) ( stary blok na socket A) plus radiatorki na resztę. Tylko chyba trzeba będzie złączki 90' :/. Ale może maniakalny przy robieniu zapinki coś dorzuci od siebie:E. Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez KOzi]K[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wystarczy, ze zostawisz ten radiator nvivo/ram/zasilanie i kupisz/przerobisz bloczek pod rozstaw otworow 61x61. Zero filozofii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wystarczy, ze zostawisz ten radiator nvivo/ram/zasilanie i kupisz/przerobisz bloczek pod rozstaw otworow 61x61. Zero filozofii.Dokladnie.Mam gtx260 zwodowanego w ten sposob i sie sprawdza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 podobno wystarczą bloki 50x50 a przynajmniej tak mi w cooling.pl powiedzieli... swojego gtx'a jeszcze na oczy nie widziałem:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...