tanaka Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 kupilem grafe Gainward GeForce3 Ti/450 TV GS i komp nie jest na niej stabilny zanioslem do kolesia ta grafe to nawet sterownikow nie zdarzyl zainstalowac i zaczol sie ekran sypac zaczynaja wyskakiwac kolory jakies jeszcze dziwne rzeczy pochwili zwis kompa i tak trzy razy wziloem grafe do siebie wlozylem to nawet komp niechcial wstanac ale za jakis czas odpalil teraz dziala dobrze w miare bo mialem juz trze zwisy,i sie pytam czy ktos wyslyal im tam karte rzeby ja sprawdzili bo czasem dobrze chodzi a raz co chwila sie cos wysypuje probowalem na systemach win98se i win me i to samo sie dzieje zmienialem DirectX8.1pl na za wersje angielska detonatory tez od 23.xx do 29.xx i caly czas sie zawiesza a niby gainward to taka dobra firma mialem wczesniej gf2 jakis chyba noname i wszystko swietnie chodzilo a teraz .....buuuu a czasem jak wlanczam kompa to odrazu cos sie zaczyna walic juz jak ma wskakiwac windows , grafa nie byla krecona chodzi 200/444 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Jak się ma pecha to zawsze się trafi na coś z<span style="color:red;">[ciach!]</span>ego nawet najlepszej firmy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Może to nie karta tylko zasilacz u Ciebie, jak i u twojego kolegi nie wyrabia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 no dobra ale co ma z tym wspólnego serwis? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 hmm a sie zastanawialem nad ta karta i wymiana mojego leadteka. Ale chyba jednak jak bede bral to aTi Raduś 8500 64mb ddr albo tego winfasta ti500 64mb ddr. Nie mam zbytnio przekonania do grania i uzywania caly czas podkreconej karty!. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Trzeba karte oddac do serwisu ( jesli jest na gwarancji). Za jakis miesiac bedziesz mial nowa :D Tylko upewnij sie ze jest zepsuta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Ja taką sytuacje mialem jak polecilem kumplowi nagrywarke Plextora 40x z 24 miesieczna gwarancją. Jak mi sie głupio zrobilo gdy po trzech dniach mu sie sypneła!!! Na szczescie z serwisem nie bylo problemów i w ciągu jednego dnia wymienili mu na nową - dziala do dzis - 2 tygodnie :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Wszystko może się trafić walnięte, moja pierwsza barracuda 17.2 gb przy pierwszym formacie wywaliła 43 Mb badsectorów. Na szczęście też mi ją od ręki wymienili :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...