Skocz do zawartości
tanaka

serwis gainwarda , gainwarda nieznaczy dobre

Rekomendowane odpowiedzi

kupilem grafe Gainward GeForce3 Ti/450 TV GS i komp nie jest na niej stabilny zanioslem do kolesia ta grafe to nawet sterownikow nie zdarzyl zainstalowac i zaczol sie ekran sypac zaczynaja wyskakiwac kolory jakies jeszcze dziwne rzeczy pochwili zwis kompa i tak trzy razy wziloem grafe do siebie wlozylem to nawet komp niechcial wstanac ale za jakis czas odpalil teraz dziala dobrze w miare bo mialem juz trze zwisy,i sie pytam czy ktos wyslyal im tam karte rzeby ja sprawdzili bo czasem dobrze chodzi a raz co chwila sie cos wysypuje probowalem na systemach win98se i win me i to samo sie dzieje zmienialem DirectX8.1pl na za wersje angielska detonatory tez od 23.xx do 29.xx i caly czas sie zawiesza a niby gainward to taka dobra firma mialem wczesniej gf2 jakis chyba noname i wszystko swietnie chodzilo a teraz .....buuuu a czasem jak wlanczam kompa to odrazu cos sie zaczyna walic juz jak ma wskakiwac windows , grafa nie byla krecona chodzi 200/444

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm a sie zastanawialem nad ta karta i wymiana mojego leadteka. Ale chyba jednak jak bede bral to aTi Raduś 8500 64mb ddr albo tego winfasta ti500 64mb ddr. Nie mam zbytnio przekonania do grania i uzywania caly czas podkreconej karty!.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja taką sytuacje mialem jak polecilem kumplowi nagrywarke Plextora 40x z 24 miesieczna gwarancją. Jak mi sie głupio zrobilo gdy po trzech dniach mu sie sypneła!!!

Na szczescie z serwisem nie bylo problemów i w ciągu jednego dnia wymienili mu na nową - dziala do dzis - 2 tygodnie :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...