izded Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) Jak do tej chwili nie miałem problemów z Office 2003, jednak od kilku dni word zawiesza się przy próbie kopiowania tekstu, kursor wyświetla wskaźnik "zajęty" po chwili brak odpowiedzi worda, nie pomogła kilkukrotna reisntalacja pakietu z czyszczeniem rejestru. Chodzi o kopiowanie tekstu do 2 dokumentu. Antywirus nic nie wykrywa dysk nie ma badsektorów. System to windows xp SP3, jestem zmuszony sciągnąć open office ale wolałbym pracować w wordzie. Proszę o pomoc. Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez izded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 a pamieci masz sprawne? zostaw komputer na noc z memtestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izded Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) pamięci wyglądają na sprawne sprawdzam właśnie orthosem stress some ram i godzinę działają, poza tym nie mam problemów z kopiowaniem plików i działaniem systemu ogólnie. edit obszedłem problem przez open office, btw. co to za shit z microsoftu że darmowe oprogramowanie sobie lepiej radzi :) do zamknięcia Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez izded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...