mapima Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam mam kabekl z multimediów wogóle sie nie znam jaki router można kupić najtańszy aby był dobry , 2 komputery chce podłączyć 1 nie ma wi fi , trzeba będzie do niego kupić karte wi fi tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) :huh: Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez krzynek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam mam kabekl z multimediów wogóle sie nie znam jaki router można kupić najtańszy aby był dobry , 2 komputery chce podłączyć 1 nie ma wi fi , trzeba będzie do niego kupić karte wi fi tak ? Za nic w swiecie nie rozumiem o co Tobie kaman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam mam kabekl z multimediów wogóle sie nie znam jaki router można kupić najtańszy aby był dobry , 2 komputery chce podłączyć 1 nie ma wi fi , trzeba będzie do niego kupić karte wi fi tak ?Obstawiam że to leci tak: "Witam. Mam internet z Multimedia. Nie znam się kompletnie na sieciach komputerowych etc. Jaki polecicie router by rozdzielić ten net na dwa komputery po WiFi. W jednym z tych komputerów nie ma WiFi. Czy muszę do niego dokupić kartę WiFi?" Odpowiedź jest prosta, ale nie chce mi się odpowiadać na pytania ignoranta. Polecam autorowi korepetycje z j. polskiego :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...