Skocz do zawartości
mikaelus

BARDZO PILNE PYATNIE!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Kufa, co was za ludzie?? Potrzebuję prostej informacji, pewnej w 100%, że nic się nie stanie na takiej zasiłce jaką mam. Jestem w czasie kończenia roboty, ale muszę już teraz kompa złożyć, bo stary sprzęt sprzedałem, więć muszę być ABSOLUTNIE pewien, że niespodzianek z zasilaniem nie będzie.

Chodzi mi o tą małą kwadratową wtyczkę +12V.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

adnet -> ja mam nawet instrukcję ;), ale tam jest napisane ATX 2.03 - strongly recommended, a moja zasiłka nie należy do najmocniejszych (gdyby to było 300W to bym się nawet nie pytał tylko ładował do kompa).

OK, skoro na NF7 jest dobrze to na Soltku raczej źle nie będzie... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość -=uri=-

Pewnie i tak juz to zrobiles :D ,ale powiem ci ze bez problemu mozesz podlanczac plyte (plyty) bez tej wtyczki ktora dodawana jest razem z zasilka ATX2.0!Jak na razie to co mialem kazda plyta dzialala (znaczy system dzialal i plyta spoko wstawala) w Shuttlah jest taki wtyk jak do podlaczenia HDD lub napedow CD bez jego podlaczania tez wszystko dziala git!!!wiec na przyszlosc wszystko bez wtyczek dodatkowych na tym co sprawdzalem dziala a juz na pewno sie bez nich nie zjara najwyzej nie wstanie!!! :DMoze pozniej ze stabilnoscia jest gorzej ale t ojuz pewnie inna baja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...