McBenner Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Mam takie odswiezanie w 3dmarku. Grach normalnie wszystko odswiezanie takie jak ustawie w zaawansowanych ustawieniach obrazu. Macie na to jakas rade? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Spróbuj tym ustawić odświeżanie za stałe (standart modes: http://rage3d.com/r3dtweak/ Dziwna sprawa, że odświeżanie siada tylko w 3dmarku 8) Jak tym nie pomoze, albo ja już próbowałeś to nie mam innego pomysłu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ati Reffix 0.9.9.7 - tego poszukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Albo RefreshForce, też bardzo dobry programik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 hehe, może masz włączoną optymalizacje dla 3dmark 2001 (jest taka opcja w rage3d tweak), bo przy 60 Hz masz lepsze wyniki o 50 - 100 pts. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Mialem wczesniej rage3d i moze nieswiadomie mialem wlaczona te opcje. Odinstalowalem rage i wgralem na nowo. Teraz mam 100 hz i faktycznie o okolo 100 pkt mniej w 3dmarku. Dzieki za rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 nie ma sprawy :twisted: te bezsenne noce i 3dmark01 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...