Gość xcode Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Gadalem na gadu z kolesiem o nicku XoR z tego forum i kurcze nie wierzy mi ze jest szalony i pisze ze tak jak w sygnaturce proc juz mu naprawde dlugo dziala i nie zanosi sie na te wszystkie opowiesci o degradacji procka. Koles jest szalony czy naprawde mozna sobie takuzywac C2D spokojnie w domu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 jak jest stabilnie to czemu nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio92 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Jeśli masz na tyle wydajne chłodzenie, że temperatury nie są z kosmosu to można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 W najgorszym wypadku gwara i pewnie dostanie coś lepszego, niż ta padaka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xcode Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 No jak koles pisze to ma temparaturki rzedu 80'C i pisze ze male bo wczesniaj katowal Pentiaki D po rok przy temp rzedu 90'C (i pisze ze throttlingu nie mial). A co do tej gwary - czyli ze niby jak proc padnie od OC to mi go wymienia i nie wykryja tego :?: Sprawdzil taka teorie juz ktos :?: Bo fajne by to bylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Oczywiście, że wymienią. serwis nie będzie przeprowadzał ekspertyzy nad każdym zdechłym procem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 (edytowane) No jak koles pisze to ma temparaturki rzedu 80'C i pisze ze male bo wczesniaj katowal Pentiaki D po rok przy temp rzedu 90'C (i pisze ze throttlingu nie mial). A co do tej gwary - czyli ze niby jak proc padnie od OC to mi go wymienia i nie wykryja tego :?: Sprawdzil taka teorie juz ktos :?: Bo fajne by to bylo :D A w jaki sposób udowodnią, że padł podczas o/c? ;) Jest druga strona medalu - nie tak łatwo uwalić proca, duża szansa, że zamiast uwalenia dojdzie do degradacji. A skoro koles porównuje architekture pentium D z architekturą c2d 45 nm to jest niezłym matołem. Edytowane 24 Sierpnia 2009 przez blasphemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...