Skocz do zawartości
Gość xcode

Czy To Nie Przesada ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gadalem na gadu z kolesiem o nicku XoR z tego forum i kurcze nie wierzy mi ze jest szalony i pisze ze tak jak w sygnaturce proc juz mu naprawde dlugo dziala i nie zanosi sie na te wszystkie opowiesci o degradacji procka. Koles jest szalony czy naprawde mozna sobie takuzywac C2D spokojnie w domu :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak koles pisze to ma temparaturki rzedu 80'C i pisze ze male bo wczesniaj katowal Pentiaki D po rok przy temp rzedu 90'C (i pisze ze throttlingu nie mial).

A co do tej gwary - czyli ze niby jak proc padnie od OC to mi go wymienia i nie wykryja tego :?: Sprawdzil taka teorie juz ktos :?: Bo fajne by to bylo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak koles pisze to ma temparaturki rzedu 80'C i pisze ze male bo wczesniaj katowal Pentiaki D po rok przy temp rzedu 90'C (i pisze ze throttlingu nie mial).

A co do tej gwary - czyli ze niby jak proc padnie od OC to mi go wymienia i nie wykryja tego :?: Sprawdzil taka teorie juz ktos :?: Bo fajne by to bylo :D

A w jaki sposób udowodnią, że padł podczas o/c? ;) Jest druga strona medalu - nie tak łatwo uwalić proca, duża szansa, że zamiast uwalenia dojdzie do degradacji.

A skoro koles porównuje architekture pentium D z architekturą c2d 45 nm to jest niezłym matołem.

Edytowane przez blasphemy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi