jasiekwroc Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam tak jak w temacie która częstotliwość odświezania ekranu będzie lepsza ? Przy okazji myszka mi ucieka w prawy bok monitora i znika nie blokuje sie tylko znika tak jakby tam wchodzila pomozecie ? Mam Seven Windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 60 lepsze od 59. Co do myszki włączonej pracy na wielu monitorach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekwroc Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 teraz mi sie nie chce przelaczyc z 59 na 60 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Ten monitor tak ma, że chodzi na 59Hz (tak jest u nie na t260hd). Niektóre gry ustawiają na 60Hz, a niektóre na 59. Uciekająca myszka nie ma nic wspólnego z monitorem. To, że się chowa po prawej stronie to normalne (widać tylko jej czarny obrys). Po lewej tylko się blokuje na krawędzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...