Lukas20 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Sam pomysl bloku niespecjalnie mi sie podoba - sorry, ale ciagle dla mnie numer 1 to jest WW, dobrze jednak wykombinowales wykonanie. Ciekawe jak wypadnie w testach porownawczych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepek Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 No coz jest to bloczek do mojego pierwszego wc. WW nie wyglada na skomplikowany i mysle ze nastepny moj bloczek to bedzie kopia WW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 zrób sobie ten: 8) gemini spiral :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Czy ktos widzial gdzies porownanie blokow ala WW ze slimakiem? WW powinien byc zdecydowanie lepszy, a na Forum jakas moda panuje wielka na te orbitale tylko jakos nikt sie tym nie chwali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...