weronica Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Czy mozna kogos oszukac podajac majac numer konta? Sprzedaje niektore towary na Allegro i podaje roznym osobom numer konta czy moji klienci moga mnie oszukac. Wiem ze pytanie wydaje sie banalne ale sa rozne techniki oszukiwania w internecie ja nie jestem w tym na biezaco, ale wydaje mi sie ze to jest niemozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 czy chodzi ci o numer konta ktory dostales poczta? bo ja nie kojarze zadnych numerow na allegro, jest login i hasło i kod który przysyłaja pocztą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 chodzi mi o numer konta na ktore ludzie wplacaja mi kase. Slyszalam od znajomego ze mozna poprzez internet wyplacic komus kase z jego konta i kogos oszukac. Wiec pytam czy podajac komus numer mojego konta ktos moze wyplacic moja kase i mnie oszukac. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 No raczej nie realne. Jeśli się trzyma kase w mBanku to praktycznie nie możliwe, tam jest za dużo kobminacji żeby osoba niepowołana wypłaciła kase z konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Dokladnie.. nawt gdyby znala twoj ID i haslo.. to i tak nic nie zrobi :> bo musi miec liste hasel jednorazowych.. ktora masz tylko Ty :) chodzi o mBank Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Jak masz konto w BZ WBK też nikt nic nie zrobi. Musisz mieć nick, hasło a potem token - a to już zabezpieczenie praktycznie sprzetowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 A co jesli mam konto w PKO Bp :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 A co jesli mam konto w PKO Bp :?: PKO, lepiej pominmy milczeniem :lol: Zaloz sobie konto w mBanku, all za free, a radocha i szybkosc obslugiwania jest miodzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Majac sam numer konta nic Ci nie zrobi, w koncu wiele np. instytucji podaje publicznie swoje numery... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Dzieki. Nie moglam sie dowiedziec nic gdy dzwonilam na infolinie :? Musialam sie upewnic tylko ze nic mi nie grozi. POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 A co jesli mam konto w PKO Bp :?: PKO, lepiej pominmy milczeniem :lol: Zaloz sobie konto w mBanku, all za free, a radocha i szybkosc obslugiwania jest miodzio. co masz do PKO? tam masz: idenyfikator, PIN, token(taki mini kalkulatorek,ktory generuje odpowiednie kody) i pin w tokenie. i co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 A co jesli mam konto w PKO Bp :?: PKO, lepiej pominmy milczeniem :lol: Zaloz sobie konto w mBanku, all za free, a radocha i szybkosc obslugiwania jest miodzio. co masz do PKO? tam masz: idenyfikator, PIN, token(taki mini kalkulatorek,ktory generuje odpowiednie kody) i pin w tokenie. i co? Mam/mialem do nich dosc duzo. Po 4 latach uzytkowania, prawie nawalilem qpe na ich obsluge i bez zalu z mojej strony pozegnalem. Moze mialem pecha i w Chorzowie sami debile pracuja w PKO 8O Mialem potem konto w Banku Zachodnim, calkiem spox, nic do nich nie mialem, poza oplatami (rosnacymi) i oprocentowanie (notorycznie malejacym) Tak wiec i Zachodni pozegnalem. teraz jestem w mBanku i nachwalic go sobie nie moge 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...