Skocz do zawartości
weronica

Allegro & Numery konta

Rekomendowane odpowiedzi

Czy mozna kogos oszukac podajac majac numer konta? Sprzedaje niektore towary na Allegro i podaje roznym osobom numer konta czy moji klienci moga mnie oszukac. Wiem ze pytanie wydaje sie banalne ale sa rozne techniki oszukiwania w internecie ja nie jestem w tym na biezaco, ale wydaje mi sie ze to jest niemozliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi mi o numer konta na ktore ludzie wplacaja mi kase. Slyszalam od znajomego ze mozna poprzez internet wyplacic komus kase z jego konta i kogos oszukac. Wiec pytam czy podajac komus numer mojego konta ktos moze wyplacic moja kase i mnie oszukac. ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co jesli mam konto w PKO Bp  :?:

PKO, lepiej pominmy milczeniem :lol:

Zaloz sobie konto w mBanku, all za free, a radocha i szybkosc obslugiwania jest miodzio.

co masz do PKO? tam masz: idenyfikator, PIN, token(taki mini kalkulatorek,ktory generuje odpowiednie kody) i pin w tokenie. i co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co jesli mam konto w PKO Bp  :?:

PKO, lepiej pominmy milczeniem :lol:

Zaloz sobie konto w mBanku, all za free, a radocha i szybkosc obslugiwania jest miodzio.

co masz do PKO? tam masz: idenyfikator, PIN, token(taki mini kalkulatorek,ktory generuje odpowiednie kody) i pin w tokenie. i co?

Mam/mialem do nich dosc duzo.

Po 4 latach uzytkowania, prawie nawalilem qpe na ich obsluge i bez zalu z mojej strony pozegnalem.

Moze mialem pecha i w Chorzowie sami debile pracuja w PKO 8O

Mialem potem konto w Banku Zachodnim, calkiem spox, nic do nich nie mialem, poza oplatami (rosnacymi) i oprocentowanie (notorycznie malejacym)

Tak wiec i Zachodni pozegnalem.

teraz jestem w mBanku i nachwalic go sobie nie moge 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi