david11 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam, zauważyłem błąd w waszym najnowszym artykule :blink: . Mianowicie płyta MSI 790GX-G65 NIE POSIADA układów Dr.Mos a zwykłe mosfety. Należy to sprostować bo to spora różnica. Chciałem to napisać w komentarzu pod artykułem ale takiego napisać nie mogłem, bo nie ma takiej możliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Oczywiście piszesz bzdury kolego. GD65 posiada 6 fazowe zasilania CPU DrMos. Jedynie nie posiada DrMos na pozostałych układach (mem, NB) - D.PAK+P-PAK A wogóle to takie uwagi w komentarzach pod artykułem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Na przyszłość: na końcu arta masz link w formie obrazka do tematu na forum gdzie sie komentuje. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...