cavarr Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam z przyczyny takiej ze nie mam czasu i muszę wybrać coś dla kumpla. Co lepiej wybrać do gtx 260. OCZ StealthXStream 500W używany 140zł czy MODECOM CARBON 620W 230zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 W tej cenie najlepiej Fortron FSP500-60GLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 chodzi tylko o te dwa zasilacze. gdybym miał wybór to bym sobie nimi głowy nie zawracał:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Seria zasilaczy MC (chyba carbon się do nich zalicza , wnioskuje po pełnej nazwie) była ok gdy wszystkie lepsze zasilacze miały sprawność zaledwie 70+ i tylko pojedyncze modele dojeżdżały do 80+. Teraz gdy kupienie zasilacza 80+ za małe pieniądze nie jest problemem nie skusiłbym się na zasilacz z tej serii. OCZ SXS jest gorszy od swojego bardziej rozwiniętego brata jednak powinien być ok. Zastanawia mnie natomiast tak niska cena za niego 140zł to mało (w esc stoi po 230) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 jest on używany. został jeszcze roczek gwary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Według mnie ten ocz to lepszy wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 mc carbon ma sprawność na poziomie ~70% nie zależnie od wersji więc nie jest to jakaś cudowna konstrukcja. ocz będzie lepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...