ath Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Wyłączyłem, już nie podbija mhz ale dalej wali BS. Dawałem nawet napięcie na 1,4v i to samo. Nawet instalator windy się wywala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 A na jednym rdzeniu jest full stabilny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Ta bez problemu śmiga, wcześniej postawiłem tak win10 i było ok. Kumpel twierdzi, że ileś tam lat temu mu to działało na 100% na 2-ch jajach także ja nie mogę nawet odpalić instalatora win. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Możesz próbować ręcznie ustawiać wartości ACC ale pewnie to nic nie da ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Lipa, bo już myślałem, że dwa jajka będą, podgonię do ~3,5-3,8ghz i win10 będzie sobie na tym śmigał ale z jednym jajem to d nie wydajność. ;> UPDATE Sprawa wygląda następująco, win 7 32 bit się zainstalował i normalnie widzi 2 jaja a przy próbie instalacji win 7 64bit albo 8.1 64 bit od razu restart/blue screen przy odpalaniu instalatora. Kumpel mówił, że kiedyś mu to działało i prawdopodobnie był to xp 32 bit czyli wychodzi na to, że jednak drugie jajo uwalone albo coś skopane z instrukcjami 64 bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Możesz jeszcze pokombinować z innymi wersjami BIOS (starsze / nowsze). W niektórych płytach właśnie zmiana BIOS-u na starszy umożliwiała unlock... BTW, te procki chodzą na allegro po 25 zł, aż kusi żeby kupić 2-3 sztuki i pobawić się w unlock jak za starych, dobrych czasów. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 Ja mam nawet taką sztukę w szufladzie, śmiga na 2 jajkach bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...