Daniel27 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Witam! Posiadam obudowe cooler master cosmos s 1100 z dotykowym wlacznikiem komputera... Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto posiada lub zna ta obudowe...Problem polega na tym, ze wlacznik nie dziala...oczywiscie kabelek power sw jest podlaczony...byc morze trzeba cos jeszcze podlaczyc...? Dziekuje za odpowiedzi! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Sądzę, że wymagana jest dodatkowa wtyczka zasilania Molex albo USB, jeśli nie pomoże to reklamacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 http://www.hardwaresecrets.com/article/511/3 Strona 3, Figure 12: Inside Cosmos S case Zasilanie płyty musisz podłączyć przez tą przejściówkę 24pin/24pin. Frontpanel musi "złapać" w ten sposób +5Vsb. Trzeba przyznać, że to mało eleganckie rozwiązanie. Jeśli mobo pozwoliłoby, ja bym podał to napięcie z wewnętrznego usb zasilanego z +5Vsb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam, posiadam ową budę i miałem ten sam problem. Mało tego żadnych wskazówek w instrukcji nie ma, nawet w tej chińskiej części :D Do rzeczy, musisz podpiąć do złącza 24 pinowego adapter, który dostałeś z budą i wtedy jest tam taki malutki kabelek żółto bodaj niebieski przeplatany i wtedy wszystko odpalisz. Obudowa ogólnie fantastyczna, ale ta waga... <_< Pozdrawiam, Androctonus Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez Androctonus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel27 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Dzieki Androctonus! Tak znalazlem ta przejsciowke 24 pin podlaczylem i wszystko dziala :rolleyes: Czyba nigdy bym na to niewpadl heheh...Dziekuje takze reszcie uzytkownikow, kturzy probowali pomoc... :razz: WIELKIE DZIEKI! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Ja mam tylko taka malutka sugestie, uzywaj czegos do sprawdzania pisowni, podczas pisania postow.. morze, kturzy - to az razi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...