yuucOm Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Odkąd zepsuła mi sie kulka od a4tech (po pięciu latach!!) nie wiem co zrobić ;]. Pamietam ze jak grałem w klanie w ET ludziska myśleli, że żartuje ze ja gram na kulce ale uwierzyli jak na lana przyjechałem ;). Próbowałem sie przestawić na laserery (deathader od razora, logitechy pro itp) ale to nigdy nie było to samo. No ale w czym rzecz. Otóż teraz będę musiał. Narazie jakdę na optycznej myszce od TP (niby microsoft ale chyba niezły krap) i jest pewien problem: otóż sensor optyczny przewija kursorem myszy nawet jak myszkę lekko podniosę nad podkładkę (np na 2mm) - jest to cholernie uciążliwe jak gram w FPSy itp. W każdej laserowej/optycznej myszce tak jest ? Chciałbym taką kupić ze wystarczy ze na 0,5mm podniosę myszkę nad podkładkę i już nie przesuwa kursora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 No tak już jest - szczególnie w laserach lift distance wynosi koło centymetra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 No tak już jest - szczególnie w laserach lift distance wynosi koło centymetra...lol O w mordę. Nie ma jakiś takich mega pro gdzie jest minimalny ten lift distance ? Albo może gdzies w sterach da sie to zmienić ? Kurcze bo inaczej to bede musiał dobre kulki znów szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Wcale tak źle nie jest. W diamondbacku 3g teraz nie sprawdzę, bo czekam na zasilacz, a nie chce mi się przepinać go do lapka, ale w 'laptokowym' 'Logitechu zebra' optyka nie łapie już od ~1mm (od spodu myszki, czyli ślizgacze są jeszcze bliżej), a przy delikatnym oderwaniu ślizgaczy (<1mm od spodu myszki) kursor ledwo się przesuwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...