PIP33 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Mam jeszcze jeden "problem"! Komp wyswietla mi temperature procka puszczonego na 2600+ kolo 70 stopni :!: :!: :!: :D ale kiedy dotkne kulera jest letni wiec sie zbytnio nie martwie ale jest to troche denerwojace!! Da sie cośz tym zrobic :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 bios nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 pomoze nowy bios? a moze byc np.: uszkodzony czujnik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 U mnie tez wali odczyt temperatur :) Ja odejmuje od podawanej temeratury 10 stopni i mniej wiecej wychodzi prawdziwa temeperatura :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 tylko ze jak ja odejme 10 stopni to mam 60 a to troche duzo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Heh, a nie zastanawiales sie ze to moze byc kryzysowa sytuacja w ktorej najlepszym wyjsciem jest wyrwanie wtyczki z gniazdka? :| No pomysl, proc niby goracy a cooler nie. Chyba od razu nasuwa sie mysl ze cooler ma slaby styk z procesorem... :-? Sprawdz to puki bedzie za pozno... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Problem ten zauważyłem na EPOX'ach 8KHAL+, 8K3AE - błąd odczytu wacha się niekiedy nawet o 30'C :!: Jeśli poprawnie zamontowałeś Coolera - nie masz się co martwić, choć trochę to niebezpieczne, bo taki odczyt to jak brak odczytu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Kurde, ciagla narzekamy na te termistory. Nie ma jakiegos sposobu, zeby dokladniej mierzyc temperature rdzenia? Pewnie powiecie ze z czujki w jadrze - moze wiecie jak bardzo sa one dokladne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...