Kozakson Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Witam. Od paru dni doskwiera mi pewien problem, który bardzo mi przeszkadza w operowaniu po Windowsie. Przechodząc do sedna mam myszkę Razer DeathAdder, którą zakupiłem jakieś 2 miechy temu. Problem polega na tym: - gdy mam na pasku zadań zwinięte np. okno gg i kliknę na nie, to zamiast się pokazać to ponownie chowa się na pasek zadań(po jednym kliknięciu). Sterowniki przeinstalowywałem już wielokrotnie ale to nic nie dało... Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Wiń myszkę, nie sterowniki. Bardzo często przytrafia się razerom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Na gwarancje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Na gwarancję. Moja też się psuła od nowości. Wymienili mi bez zająknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...