zavader Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Jak duzo moge wyciagnac z mojego Radeonka (HIS, 64 mb DDR) 9000 PR, jesli ma fabryczne 275/275 mHz? Ile taka karta wytrzyma? Podkrecam Power Stripem 3.4? HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Człowieku otwórz qrwa oczy na górze masz przyklejony topic o podkręcaniu R9000 :!: Chyba coś ci na oczy padło :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Nie do konca, bo jam Radeona PRO!!!!!!! A ten koles pisze o r9000 bez pro (przeczytaj zreszta sam:) bo tylko takie sie da:) Dlatego pytam o Radona 9000 PRO ... Komu tu sie na oczy rzucilo, co :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 sprawdź, każda karta idzie inaczej. więc umyj monitor albo naucz się czytać. nikt ci nie powie, do ilu pójdzie bo nawet GF3Ti200 Gainwarda idą różnie, zależy od płyty gł (napięcie agp), serii, pamięci, temperatury. więc nie zadawaj takich drnych pytań. max pójdzie tyle, ile tobie pójdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 ciekawe o co niedlugo sie beda pytac - jak wkladac kompakt do DVD czydo wypalary? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Na początku to odwiedz FAQ i poczytaj posty jak podkręcać :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Ja na moim byłym radku 9000pro 64 MB firmy Gigabyte, przy chłodzeniu ZM 80- HP miałem 315/315 stabilnych MHz (tzn. bez zawiech, artefaktów itp.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 :twisted: A w ogóle, to chciałem zapytać stałych, zaawansowanych itp. czy po 2 postach byli tacy cwani, bardzo mądrzy i niegrzeczni jak są teraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Patrz na moj podpis :P Uzyj kurna opcji SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 :twisted: A w ogóle, to chciałem zapytać stałych, zaawansowanych itp. czy po 2 postach byli tacy cwani, bardzo mądrzy i niegrzeczni jak są terazNO :) :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 :twisted: A w ogóle, to chciałem zapytać stałych, zaawansowanych itp. czy po 2 postach byli tacy cwani, bardzo mądrzy i niegrzeczni jak są teraz eeee....nie,dopiero od 5-go robimy sie hamowaci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 po dziesiątym zapominają co niektórzy o zasadach ortografii. Ciekawe ilu jest nałogowych bochaterów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 zajrzyj na FAQ albo sobie poszukaj, temat juz byl kilka razy poruszany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...