Melchior Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Witam Czy taka konfiguracja Procesor : AMD Phenom II X3 720 Black Edition - 439 zł Chłodzenie Procesora : AC Freezer Xtreme Rev. 2 - 135 zł Płyta Główna : Gigabyte MA770T-UD3P - 290 zł RAM : GoodRam 2x2GB 1333MHZ - 250 zł Karta Graficzna : Gainward GeForce GTX 260 896MB GoldenSample - 630 zł Zasilacz: OCZ ModXStream Pro 500W - 299 zł HDD : Samsung 500GB 16MB Cache F3 - 195 zł Napęd : Samsung SH-223B SATA - 95 zł zmieści się w obudowie Coolermaster Elite 341? Czy mogą pojawić się jakieś problemy? Tu jest trochę zdjęć tej odudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) to jest standardowy ATX więc wszystko się zmieści. chociaż lepiej zrobisz jak weźmiesz Tacens Signum który jest trochę większy i lepiej wentylowany. i kupiłeś ten sprzęt? jak tak to szkoda że wziąłeś tak tandetny RAM do tak dobrego PC. Edytowane 5 Września 2009 przez Finchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Jak obetniesz dno obudowy to się zmieści, obudowa jest micro-ATX a płyta pełnowymiarowa ATX. Reszta się zmieści ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melchior Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 lepiej zrobisz jak weźmiesz Tacens SignumJeśli już, to skłaniałbym się do coolmaster elite 335. jak tak to szkoda że wziąłeś tak tandetny RAM do tak dobrego PC.Zestaw jest wzięty z wątku "Zestawy komputerowe". A jaki inny RAM poleciłbyś? Jak obetniesz dno obudowy to się zmieści :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 to jest standardowy ATX więc wszystko się zmieści. chociaż lepiej zrobisz jak weźmiesz Tacens Signum który jest trochę większy i lepiej wentylowany. i kupiłeś ten sprzęt? jak tak to szkoda że wziąłeś tak tandetny RAM do tak dobrego PC. Tandetny RAM? Na swoją cenę potrafi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melchior Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Hmm, nadal jestem w kropce. Finchy pisze, że wszystko się zmieści, a BuMeL, że trza ciąć :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melchior Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) HIS HD 5750 IceQ+ i Sapphire HD 5750 Vapor-X Ile przepłacam za te karty, jeśli kosztują po 530 zł? Albo inaczej - czy w ogóle warto dopłacić do radeona 5750 żeby był cichy? Edytowane 7 Marca 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 W tej cenie poszukaj HD5770. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość unknown210 Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) Nie kupuj tej budy!!!! To maleństwo a nie obudowa!!! Ja mam CM 335 - podobne wymiary i jest zdecydowanie za mała. Na mojego Phenom x2 550 złożyłem Pentegram Karakorum i wolego miejsca na szerokość do chłodziwa proca jest jakieś 2cm!!! Zapomnij w tej budzie o jakiej cyrkulacji etc. Dołóż trochę i kup coś większego. Nie wspomnę już o jakiejś rozbudowie tj. karta dźwiękowa, większa karta. Mam Asrocka mobo, proca, Karaka, 1 kośc ram, 9800 GT 1GB GS, jeden napęd i dysk 3,5 cala i już jest ciasnota... Jak chcesz to mogę Ci jutro zrobić zjęcie mojego pudła od wewnątrz. Edytowane 7 Marca 2010 przez unknown210 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melchior Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 (edytowane) Ooo :blink: Miał być nowy temat, a doczepił się do starego... Nic to. Nie kupuj tej budy!!!! To maleństwo a nie obudowa!!!Nie kupiłem. Tak jak pisałem, to stary temat. Składałem inny komputer wtedy. Teraz mam na głowie nowy zestaw i stąd pytanie o kartę graficzną. W tej cenie poszukaj HD5770Znalazłem Asusa w dwóch wersjach: 1. Asus Radeon HD5770 512MB DDR5/128b D/H PCI-E - ATI - ram.net.pl 2. http://www.pcprojekt.pl/index.php?/p__katalog_produktow/id_gl__9/id_produktu__3690/__Karty_Graficzne_Asus_Radeon_HD_5770_HDMI_512MB_DDR5_128_bit_PCI_E_/ I jeszcze PowerColor http://www.morele.net/karta-graficzna-power-color-ax5770-512md5-h-284140/ W cichości swojej dorównują HIS-owi 5750? Bo pewnie są wydajniejsze. __________________________________________________________________________________________________________________________________________ Macie jakieś doświadczenia z ww. kartami? Edytowane 9 Marca 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...