Gość lolwesoly Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) Tak sobie patrze ostatniu na core tempa i mi sie wyskakuje takie cos: :D Troche dla mnie smieszna sprawa bo jak go wlacze to mi wyswietla caly czas takie taktowanie albo czasami troche ponad 12000mzh alr to zadko?? Czemu tak sie dzieje?? Temat "na wesolo" dlatego iz ten dzial jest raczej smutny no bo kazdemy sie cos dzieje z kompem wiec ten screen to tak na poprawienie humoru :razz: Klik Edytowane 5 Września 2009 przez lolwesoly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 pulpit też masz wesoły ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Ładnie podkręciłeś widzę :D Na HWBOT masz murowane I miejsce ;) A na poważnie, to na innych wersjach CoreTemp tez tak jest? Może przez oszczędzanie energii coś Ci wariuje jeśli masz włączone, sprawdź jeszcze co RealTemp pokazuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolwesoly Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) Sprawdzalem na 4 roznych wersiach i to samo :razz: Zadnych programow tego typu jak pisales nie mam wlaczonych. Real temp mi pokazuje cos ze processor not suported czy cos. Edytowane 6 Września 2009 przez lolwesoly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...