SPCT Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Witam. Szukając pamięci Ram do komputera natrafiłem na taką ofertę http://www.promise.com.pl/aspx/produkt.asp...066mhz_ddr2_cl5 I teraz rodzi się pytanie: dlaczego te pamięci są tak tanie, przecież wiadomo, że ich cena oscyluje w przedziale od 230zł do 270zł? (Pali mnie ciekawość). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacub10 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 hmmm az dziwne sam sie zastanawiam czy bład w wystawianiu produktu czy co? wydaje mi sie ze w takiej cenie sa moduły 2x1gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 ja zamówiłem :) , zobaczymy jak będzie odpowiedź w poniedziałek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPCT Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 VIBOR napisz koniecznie jak się sprawdziły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Reklama sklepu mająca na celu zachęcenie do rejestracji. Oczywiście cena nieaktualna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 dziś rano cena została zmieniona na 283,99pln a od popołudnia pamięci są dostępne tylko na zamówienie, na razie moje zamówienie nie zostało anulowane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 A jaka byla cena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) 155,78 pln EDIT: Od 2 dni do nich piszę maile i niestety bez odzewu , ten sklep to chyba kolejny krzak - złożyłem w międzyczasie kolejne zamówienie ( pierwsze złożone 6 września a drugie 7 września ) na kartę microSD 4GB i to samo. Nie polecam sklepu: www.promise.com.pl Edytowane 9 Września 2009 przez VIBOR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...