Pietia(lania) Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 w koncu cos sie ruszyło http://linuxnews.pl/fooaudio-foobar2000-dla-linuksa/ jaden z programow ktorych mi brakowalo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 ...no i ze źródełkiem ;) fajnie - chociaż foo pod wine też chodził nieźle xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k33l Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Ale nie ma się co cieszyć, to nie jest foobar pod Linuksem tylko odtwarzacz podobny do foobara. To już wolę słuchać muzyki przez foobara + wine niż tym odtwarzaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 ojj zauwaz ze jest to wersja 0.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Super news, oby ktos z foobara pomagal im w pisaniu (o ile juz nie pomaga). Mam tylko zal co do jednego. Dlaczego QT4 ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k33l Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Tak, dokładnie wiem że jest to wersja 0.1 ale odtwarzacza podobnego do Foobara. Co do tego czy QT(3 lub 4) czy GTK to wolałbym GTK. Pamiętajmy że Foobar to nie tylko odtwarzacz ale również dodatki do niego, a do tego ich nie załadujesz. Jeszcze nie teraz ale jednak nie załadujesz. Dlatego Foobar w wine jest lepszym rozwiązaniem na dzień dzisiejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...