maslopl Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Witam. Prosze o pomoc w dobraniu komponentów i rozwianiu wątpliwości co do mojego przyszłego zestawiku. Wyglada on puki co tak: Procesor: Core i5 750 / i7 860 Plyta: ??no wlasnie?? Buda - Xigmatek Midgard Cooler na CPU- Xigmatek Scorpion Karta graf: hd4890, prawdopodobnie vapor-x od sapphire Nagrywarka - LG GN22NS50RBB Pamięć - patriot 1600 cl7 Viper 2 Dysk: 2xSamsung 500gb F3 Zasilacz: OCZ MxS 600/700w Z gory dzieki za pomoc ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) Pamięci coś na elpidzie gskill,corsair płyta msi gd65 Edytowane 7 Września 2009 przez DDR2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maslopl Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 dzieki za odp. A moglbys mi wytlumaczyc co to jest ta elpida? I na czym sa te patrioty? ;p. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 dzieki za odp. A moglbys mi wytlumaczyc co to jest ta elpida? I na czym sa te patrioty? ;p. Pozdrawiam elpida bse producent chipów patrioty micron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...