Felson Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 W robocie musze dokupic 128MB do kompa w którym jest zaledwie 32MB. Płyta jest na MVP4 producent nieznany (pewnie pcchips :( ), instrukcji brak. Chodzi mi o to czy musze kupować droższe trudnodostępne (nowe)dwustronniaki jak pod BX czy wystarczą zwykłe jednostronne :?: Jaka musi być organizacja kostek :?: THX PS. Wymiana płyty nie wchodzi w gre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Skoro pod MVP3 u mnie pracuje zwykłe tanie mięso z gatunku noname (2x256 PC133) i wszystko jest git, widzi całe 512, więc MVP4 powinno też dobrze współpracować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 pojdzie kazdy ram ,tylko jak bedzie pc133 to mozliwe ze bedzie trzeba w biosie nastawic najostrzejsze timingi zeby wykrywalo cala ilosc (u mnie tak bylo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...