b4rt3k Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Witam Jak w temacie. Przyznam ze mam na niego chec, niezykly kontrast, mniej energii pobiera, ale niestety nie jest full hd. Nie ma zadnych recenzji w sieci... Co wybrac? Czy moze poczekac(moge poczekac tak ze 2-3tyg max)? Jestem ciekawy kolorkow na tym nowym a takze jak bardzo obraz sie miedzy nimi rozni? A moze kupic 24 calowy ale to juz 500zl wiecej... a 1250zl za monitor TN to mi sie srednio widzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Na twoim miejscu wziąłbym W2253v, fullHD się przyda a wg. http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=...2=5373&ph=1 w2286L ma gorsze odwzorowanie kolorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4rt3k Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) z kolorkami masz racje... dziwne czern musi miec lepsza bo kontrast dynamiczny ma 2mln:1 a tamten 50k:1 szkoda ze nie ma zadnej recki :( moze ktos inny jeszcze sie wypowie zeby potwierdzic lub niezgodzic sie z opinia Ancient? a moze po prostu wziac W2353V? edit: OK, zamowilem 2353V za 800zl, mam nadzieje ze nie bedzie za duzy... ale w tym 21.5'' plamka byla mala wiec pewnie literki tez by byly Edytowane 11 Września 2009 przez b4rt3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...