Deadpool Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Ruszy na tym? A jak nie to co zrobić, aby ruszyło. Bo historia jest prosta, jutro sprzedaję mojego celka 1.2 i płytę i na tej "zapasówce" będę musiał jechać przez pare dni puki coś nowego nie kupię, stąd moje pytanie. A nie podłaczałem jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Ruszy na tym? A jak nie to co zrobić, aby ruszyło. Bo historia jest prosta, jutro sprzedaję mojego celka 1.2 i płytę i na tej "zapasówce" będę musiał jechać przez pare dni puki coś nowego nie kupię, stąd moje pytanie. A nie podłaczałem jeszcze. Obawiam się, że nie i nie radzę próbować. LX obsługuje tylk AGP 1x nie dość , że inny transfer to jeszcze napięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 geforce 2 chodzi spoko jezeli pradu starczy to powino dzialac mam teraz lx na zastepstwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Sprawdz w biosie opcje Asign IRQ for VGA musi być włączona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 No i poszedł całkowicie bezproblemowo na LX`ie. Fajnie :) Teraz tylko rozwiązywanie dylematów : Co kupić na miejsce Abita ST6 i Celka 1.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 "Obawiam się, że nie i nie radzę próbować. LX obsługuje tylk AGP 1x nie dość , że inny transfer to jeszcze napięcia" ------------------------------- Z tego co wiem i slyszalem(mam 99%pewnosc) to LX obsluguje juz AGP 2x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 "Obawiam się, że nie i nie radzę próbować. LX obsługuje tylk AGP 1x nie dość , że inny transfer to jeszcze napięcia" ------------------------------- Z tego co wiem i slyszalem(mam 99%pewnosc) to LX obsluguje juz AGP 2x. Dokładnie, LX to prawie to samo co BX tylko ma mniejsze taktowania magistrali i obsługuje mniej RAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 "Obawiam się, że nie i nie radzę próbować. LX obsługuje tylk AGP 1x nie dość , że inny transfer to jeszcze napięcia" ------------------------------- Z tego co wiem i slyszalem(mam 99%pewnosc) to LX obsluguje juz AGP 2x. Dokładnie, LX to prawie to samo co BX tylko ma mniejsze taktowania magistrali i obsługuje mniej RAM. Wygląda na to, że jednak pamięć mnie zawiodła. Zastanawiam się tylko w takim razie który chipset obłsugiwał AGP1x - LX z tego co pamiętam był pierwszym chipsetem z obsługą AGP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 gdzie taam ja mam teraz plyte bodajze zappa zp-6l na lx i wlozylem geforce'a 2 i chodzi mi na agp2x jezeli zasialcz uciagnie to 3 tez powinna chodzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Teraz tylko rozwiązywanie dylematów : Co kupić na miejsce Abita ST6 i Celka 1.2Jak masz troszkę kasy to polecam Abita IT7 + P4 1,6 Northwood. W sumie Cię to kosztuje 1600zł, ale masz wypasionego procka i płytę jeszcze bardziej!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 a ja bym dal AsusaP4S533 i proc P41600 Nortwood + jakis dobry ddr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...