Skocz do zawartości
Deadpool

GF3 i płya na LX`ie

Rekomendowane odpowiedzi

Ruszy na tym? A jak nie to co zrobić, aby ruszyło. Bo historia jest prosta, jutro sprzedaję mojego celka 1.2 i płytę i na tej "zapasówce" będę musiał jechać przez pare dni puki coś nowego nie kupię, stąd moje pytanie. A nie podłaczałem jeszcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ruszy na tym? A jak nie to co zrobić, aby ruszyło. Bo historia jest prosta, jutro sprzedaję mojego celka 1.2 i płytę i na tej "zapasówce" będę musiał jechać przez pare dni puki coś nowego nie kupię, stąd moje pytanie. A nie podłaczałem jeszcze.

Obawiam się, że nie i nie radzę próbować. LX obsługuje tylk AGP 1x nie dość , że inny transfer to jeszcze napięcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Obawiam się, że nie i nie radzę próbować. LX obsługuje tylk AGP 1x nie dość , że inny transfer to jeszcze napięcia"

-------------------------------

Z tego co wiem i slyszalem(mam 99%pewnosc) to LX obsluguje juz AGP 2x.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Obawiam się, że nie i nie radzę próbować. LX obsługuje tylk AGP 1x nie dość , że inny transfer to jeszcze napięcia"

Dokładnie, LX to prawie to samo co BX tylko ma mniejsze taktowania magistrali i obsługuje mniej RAM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, LX to prawie to samo co BX tylko ma mniejsze taktowania magistrali i obsługuje mniej RAM.

Wygląda na to, że jednak pamięć mnie zawiodła. Zastanawiam się tylko w takim razie który chipset obłsugiwał AGP1x - LX z tego co pamiętam był pierwszym chipsetem z obsługą AGP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz tylko rozwiązywanie dylematów : Co kupić na miejsce Abita ST6 i Celka 1.2

Jak masz troszkę kasy to polecam Abita IT7 + P4 1,6 Northwood. W sumie Cię to kosztuje 1600zł, ale masz wypasionego procka i płytę jeszcze bardziej!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...