Bartekiju Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 (edytowane) Cześć, Chciałbym sie was poradzić odnośnie zakupu monitora. Zastanawiam sie nad 2 modelami konkretnie - LG LCD W2353V-PF a - LG LCD W2453SQ-PF :rolleyes: :rolleyes: Głowna lub raczej jedyna róznica miedzy nimi jest to ze model 23 calowy posiada DVI-D i HDMI, pozostałe parametry sa takie same. Zastanawiam sie czy te 2 łacza beda mi potrzebne w codziennym uzytkowaniu, jezeli bede go uzywał wyłacznie w połączeniu z komputerem :unsure: Jak uważacie? Edytowane 14 Września 2009 przez Bartekiju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 http://www.agito.pl/monitory-lcd/benq-24-l...d.0.355589.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekiju Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 (edytowane) http://www.agito.pl/monitory-lcd/benq-24-l...d.0.355589.html Domyślam sie ze sa monitory 24 tansze od modelu LG, o podobnych parametrach posiadajace złacze HDMI i DVI, jednak ja zdecydowałem sie na zakup któregoś z wymienionych modeli :rolleyes: Pytanie tylko czy warto zrezygnowac z HDMI i DVI kosztem 1 cala :unsure: Edytowane 14 Września 2009 przez Bartekiju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Domyślam sie ze sa monitory 24 tansze od modelu LG, o podobnych parametrach posiadajace złacze HDMI i DVI, jednak ja zdecydowałem sie na zakup któregoś z wymienionych modeli :rolleyes: Pytanie tylko czy warto zrezygnowac z HDMI i DVI kosztem 1 cala :unsure: IMO nie warto, zawsze straty w jakości będą, kwestia czy małe czy duże. Bierz mniejszy ale z cyfrową wtyką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 odpowiedź jest absolutnie nie 1 cal nie zrekompensuje ci połączenia cyfrowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...