Skocz do zawartości
Bartekiju

23 Cale + Dvi-d & Hdmi Czy 24cale?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Chciałbym sie was poradzić odnośnie zakupu monitora. Zastanawiam sie nad 2 modelami konkretnie

- LG LCD W2353V-PF

a

- LG LCD W2453SQ-PF

:rolleyes: :rolleyes:

Głowna lub raczej jedyna róznica miedzy nimi jest to ze model 23 calowy posiada DVI-D i HDMI, pozostałe parametry sa takie same. Zastanawiam sie czy te 2 łacza beda mi potrzebne w codziennym uzytkowaniu, jezeli bede go uzywał wyłacznie w połączeniu z komputerem :unsure:

Jak uważacie?

Edytowane przez Bartekiju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domyślam sie ze sa monitory 24 tansze od modelu LG, o podobnych parametrach posiadajace złacze HDMI i DVI, jednak ja zdecydowałem sie na zakup któregoś z wymienionych modeli :rolleyes: Pytanie tylko czy warto zrezygnowac z HDMI i DVI kosztem 1 cala :unsure:

Edytowane przez Bartekiju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domyślam sie ze sa monitory 24 tansze od modelu LG, o podobnych parametrach posiadajace złacze HDMI i DVI, jednak ja zdecydowałem sie na zakup któregoś z wymienionych modeli :rolleyes: Pytanie tylko czy warto zrezygnowac z HDMI i DVI kosztem 1 cala :unsure:

IMO nie warto, zawsze straty w jakości będą, kwestia czy małe czy duże. Bierz mniejszy ale z cyfrową wtyką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi