Algier Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Zapraszam, dużo zdjęć http://overclockers.pl/txt.php?id=chieftec_420w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 :lol: fajowe foty, co? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjak Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Przydałby się taki tylko ta cena :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ja już na niego czekam :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 A mozeby tak tescik 360W chiefteca? Jestem mocno takim zainteresowany. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 A mozeby tak tescik 360W chiefteca?Wprawdzie swojego nie rozkręcałem ale przypuszczam, że w rcenzji 420tki należałoby zminić "420" na "360" a cała reszta by się zgadzała :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 dlatego kupilem 360 i jestem zadowolony:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 dlatego kupilem 360 i jestem zadowolony:)to tak jak ja! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 jak się płaci ileś set złotych za zasilacz to oczekuje się chociaż żeby producent trochę go wyregulował :!: to napięcie 3.42V zamiast 3.3V może nie jest szkodliwe czy przesadnie zawyżone ale 0.12V i to na zasilaniu procesora to już przesada. wiem, wiem, czepiam się. ale jak wydajecie taką kasę a chieftec wsadza te kilogramy elektroniki wysokiej jakości to wyregulowanie napięć to już kwestia pierdnięcia. to jak wyprodukować markowe wino ale sprzedawać je w butelkach plastikowych. poza tym wporzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 jak się płaci ileś set złotych za zasilacz to oczekuje się chociaż żeby producent trochę go wyregulował to napięcie 3.42V zamiast 3.3V może nie jest szkodliwe czy przesadnie zawyżone ale 0.12V i to na zasilaniu procesora to już przesada. No niech mnie ktos poprawi ale bodajze napiecie dla procka prztwarza sama plyta z 12V , a moze sie myle ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 A mozeby tak tescik 360W chiefteca? Jestem mocno takim zainteresowany. Pozdro Dexter niestety model HPC-360-202 (SF) http://www.hartware.net/review.html?id=260 w starszych reckach byl tez 340W na tapecie i kupa innych zasilaczy - pod katem ciszy :) PS i moze byc potrzebny babelfish ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 jak ktoś szprechanie czai to se poczyta ;) --> oliva : niby płyta ale z napięcia 3.3 V podawanego przez zasilacz. na płycie jest stabilizator ale jak ma być 3.3V to ma być te 3.3V a nie 3.42V. nie jest to duży odchyła ale od zasilacza za 300zł oczekuje się lepszej regulacji - przecież są potencjometry i producent powinien z nich korzystać. sam użytkownik nie wyreguluje bo są plomby i gwarancja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 no miałem go kupic, ale 4max mnie olał :cry: ... nie przyslali mi wiec kupilem Modecoma 350W za 160zl cichy, z PFC, napiecia w normie: 3,3V - 3,25V 5V - 4,94V 12V - 12,23V i tez jest git :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 no miałem go kupic, ale 4max mnie olał :cry: ... nie przyslali mi wiec kupilem Modecoma 350W za 160zl cichy, z PFC, napiecia w normie: 3,3V - 3,25V 5V - 4,94V 12V - 12,23V i tez jest git :D A nie lepiej było dołożyć 25zł i kupic chiefteca 360W z jednym fanem?Ja na tym co w podpisie mam jeszcze bardziej normalniejsze napięcia :) TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rendar Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 A jak taki z dwoma wiatrakami wsadzić do budowy, trzeba wycinać dziurę na drugi wentyl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 A jak taki z dwoma wiatrakami wsadzić do budowy, trzeba wycinać dziurę na drugi wentyl?no co TY? ten wentyl jest nad procem.łyka ciepłe powietrze z radiatora nad procem i je wydala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rendar Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Sorry, ale nie miałem do czynienia z takim zasilaczem i myślałem że drugi wentyl jest na górze, ale dzięki i please no comments, jestem juz dokształcony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 A nie lepiej było dołożyć 25zł i kupic chiefteca 360W z jednym fanem?Ja na tym co w podpisie mam jeszcze bardziej normalniejsze napięcia :) TU mozna bylo, ale... nie moglem czekac dluzej na zasilke, bo mnie codegen padl. a zanim z sieci przyślą (jak wogole przyślą) to troche mija. wiem, że wszyscy zachwalaja Chiefteki, ale sie po prostu wnerwiłem. I tak - 2 godziny chodzenia po krakowie i mialem zasiłkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...