Warrior Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jak będą chodzić filmy DIVX na takim sprzęcie: Celeron 333 128 SDR 3dfx Voodoo 3 3000 Muza: Yamaha XG Czy nie będą się zacinały ? Ma ktoś może podobny sprzęt ? A co z filmami DIVX mocno skompresowanymi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 beda chodzic plynnie wszystkie sprawdzalem na podobnym sprzecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Nie powinno byc problemow. Nie ma i na wolniejszych kompach... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 beda chodzic plynnie wszystkie sprawdzalem na podobnym sprzecie Nom :roll: :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jezeli jest wszystko spoko skonfigurowane to bedzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Na 166 filmy git chodza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Na 166 filmy git chodza :D właśnie, również sprawdzałęm i było git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 No ja miałęm PII 333, 128+64 ramu, Rive m64 pro, geniusa sound makera i mi w np. 98 przycinały, w me tesh, w xp wogule kaszana, ale za to w win 2000pro dobrze chodziły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 JA miałem K6-2 400Mhz, 128 sdram, riva TNT 16mb, SB live i jedne filmy szły elegancko,a inne cięły się jak głupie. Często dźwięk wyprzedzał obraz. Myślę, że jak przeczytasz ten artykuł to będzie lepiej niż u mnie. http://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/ar...=20030308201450 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 na moim drugim PIIMMX333MHz tną się jak kościelne kazania 96ram ,Riva tnt 2 M64 jedno wielkie cuttovanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Nie powinno byc problemow. Nie ma i na wolniejszych kompach... Pozdr... ja na AMD 266 miałem problemy, cieło sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Na 166 filmy git chodza :Dno ty se chyba zartujesz? mialem taki sprzet i 64mb ram film szedl tak okolo 1 klatka na 5sek.. to jest plynnie?:) no chyba ze miales jakis inny system? ja mialem 98se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Na 166 filmy git chodza :D chyba 5 megowe filmiki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Jak miałem PII 266, 64 Ram'u i Ati Rage 2 to mi czasem skakalo, ale po zmianie na PII 333 i dodaniu kolejnej kostki 64MB ram'u juz było ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Jak będą chodzić filmy DIVX na takim sprzęcie: Celeron 333 128 SDR 3dfx Voodoo 3 3000 Muza: Yamaha XG Lepsze tzn. rozdzielczość pozioma > 640 & divx5 bedą przycinać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 poweidzcie w takim razie dlaczego sie ciachaja na tym: Amd k6-3 400Mhz Rivka2 32Mb 256Ram no i SbLive 128 a to wszystko na winXP jakos lata.. no i hdd jakis seagate 20Gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Słyszałem kiedyś że bardzo ważne jest na jakim chipsecie zbudowane jest mobo. Ponoć w przypadku identycznych procesorów i innych podzespołów a różnych chipsetach są ogromne różnice jeśli chodzi o odtwarzanie DIVIXów. Niestety moja wiedza jest tylko ze słyszenia bo nie miałem okazji sam tego sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...