Pawello Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Witam, od października zaczynam studia. Będę miszkał w akademiku. W związku z tym chciałbym kupic sobie do pokoju komputer . Chciałbym wydac na niego symboliczna kwotę (do 200zł). Oczekiwania?- Sprzęt który będzie obsługiwał programy do projektowania, pakiet office, gry (nie te najnowsze superprodukcje), pozwoli odtwarzac filmy i surfowac w Internecie. W związku z tym postanowiłem poszukać sprzętu na Allegro a efekty moich poszukiwań to: 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8 ) Co myslicie o powyższych zestawach? Macie moze lepsze propozycje? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) Przede wszystkim licz się z faktem, że jak Ci w którymś zdechnie zasilacz to masz wymianę kompa na nowy, niemal na pewno. Ja bym zaufał marce Compaq z jednego prostego powodu, ze wszystkich starych tanich firmówek, z jakimi miałem kontakt, najrzadziej ulegały awariom sprzętowym. Bramka 4 ze względu na lepsze podzespoły (HDD) na starcie w tej samej cenie w stosunku do N#6. Do tego od razu kontroler SATA na PCI + HDD + nowe DVD. Podlicytuj, zawsze to jakieś pseudo 64Bit. Edytowane 17 Września 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawello Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) otrzymałęm także taką propozycję: Gigabyte GA-8IPE1000 Pro 3 Pentium 4 s478, 2800 MHz HT Prescott, 1Mb pamięci cache + Chłodzenie Arctic Cooling WinFast Leadtek GeForce Ti 4800 128Mb pamięci GDDR Bit 4 Ram 512Mb DDR Maxtor DiamondMax Plus 9 160Gb, 6Y160P0 Pioneer Code-110D Fortron FSP-300-60GTM Co o niej myślicie?? a może pomoglibyście mi znaleźć inne wartościowe oferty w rozsądnej cenie (te 200 zł nie jest takie restrykcyjne- jeśli będzie 300, ale za dobry sprzęt to nie bede sie klocił;) ) Edytowane 18 Września 2009 przez Pawello Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...